30 July, 2010

Dodoi..

Telinga aku nie, kalau ade taik telinga, pasti dah keras kematu. Pagi pagi depan pintu opis, kena dengar lagu Ayam. Tengahari dengar lagu Ayam, nak lunch, kena dengar lagu Ayam..

Hatta, break hour aku nak lelapkan mata atas sofa empuk lima belas inci punya tebal pun, dier datang sebelah dodoikan aku ngan lagu Ayam.
Siap tepuk tepuk belakang aku.

"Pak Zack, nyanyi lagu lain boleh tak?"

aku buat permintaan sambil tutup telinga ketensenan.

Bos aku yang sikit sengal tersengih lebar.

"Okey!"
Dan kemudian..telinga aku di jamu oleh Lagu Memori Daun Pisang di sumbangkan oleh Pak Zack.

Salah permintaan!

***

Nie bahana sessi menjerit itu hari la nie. Tak habis habis..


17 comments:

  1. hahaha...

    tu la kau....
    padan muka
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. klu kat opis aku kan..aku la penghibur terkenal kengkawan aku..xyah buka radio..request jerk aku leh nyanyikan..ahahahahah

    ReplyDelete
  3. lagu ayam besh!! lagu memori daun pisang pon besh!! yeahhhh!!~

    ReplyDelete
  4. cer ko nyanyi skit kt sini...hahahahahha..


    cam haram !

    ReplyDelete
  5. Fen:

    ade apekah di Terengganu?.

    ReplyDelete
  6. Fakhrur Razi berkata:

    Suara beliau sangat menakutkannnnnnn..

    ReplyDelete
  7. Eiyda:

    pasti sora mung sedap mensumbangkan lagu kan kan kan..

    ReplyDelete
  8. Ann:

    memang vestt..tapi vukan bila Pak Zack yang nyanyikan..

    ReplyDelete
  9. MiszNoRul:

    cessss....
    hahhahha

    ReplyDelete
  10. Aki:

    muaahhahaahha...
    kong asam...

    ReplyDelete
  11. mo karok, kah? wokeh... bile free nt zyra join okeh! yeayy!!~

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD