20 September, 2010

Konspirasi Realiti








Notakakikanan : ..tengok..nak letak soundtrack pon saya tak reti.. macam mane nak bersaing ngan awak..sob sob sobri.. (T_T)

Notakakikiri
: ..saya nak berenti blogging la macam nie..(T_T)

38 comments:

  1. kau nak rasa pelempang aku tak? kalau nak, berhenti la. bukan pelempang je aku kasi, tapi flying kick bertubi2. ok tak? ^^


    * follower beribu pun, yang komen hanya ciput2 mehhh.. T___T

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tak perlu jd org lain...jd diri sendiri sudey...blog ni okey aper..best. Jgn berhenti k, kalo berhenti nnti sumpit aujinz laju2...haha :P

    ReplyDelete
  4. inchik aujinz......


    tersangaaaattttt laaaaa mengadenyeeee!!!~ nih nk gi prektis ngan diktator sadis nih... suh dia turunkn ilmu sket...


    chaitt!!~

    ReplyDelete
  5. perh...tak sangka lanun hati kapas...kih3~ aku suke je bc blog ko...tp tak leh nafi blog zack mmg best...

    ReplyDelete
  6. Maisyara:

    sob sob sob...
    lempang laa..takpe..

    ReplyDelete
  7. Comment Deleted:

    nak kutuk laa tue..
    sob sob sob..

    ReplyDelete
  8. zyra:

    koh koh koh...
    biorrrrrrr lerrrr...

    keh keh keh

    ReplyDelete
  9. a-m-i-r:

    tengok!!!!
    sob sob sob sobri....

    ReplyDelete
  10. no no no... no gedik2.. xkacak lgsg!!~


    (^_^)v

    ReplyDelete
  11. sobri mana ko nk pi mengadu ni ? nk nanges2 ni.. tk kacak dh ok :p at least ko nyer follower lagi ramai dr aku ..ni lagi membantutkan hasrat aku nk berbloging ...uwaaaaa..nangis kuat2.. TT_TT ..mata 2x sbb pakai spek..dgn sepek2 aku pn nanges.. kohkohkoh..

    http://misznorul.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. aku suka blog ni.......best pe, ak asyik gelak je bc tulisan ni..

    tp aku jeles same blog ni ngn blog zack..dua2 pndai lukis...aku?????????

    ReplyDelete
  13. nak setop blogging?
    mmg nak kena kekah ko ni!!
    isi da la byk...
    mmg boleh sgt!!!

    ReplyDelete
  14. ok Que!!
    u ar dem cute!!
    bkn owner yg lukis taw yg cute! kekekeke

    ReplyDelete
  15. bakpo plok en aujinz ni???
    kita menulis bukan kerana mau mencari follower beribu2..
    kita menulis biarla dari hati yg ikhlas..eceh2...hehe

    ReplyDelete
  16. Gadis Comel:

    beliau laaa... koh koh koh..

    ReplyDelete
  17. Amyliana:

    meroyan laaa... melukis masa hati tak tenteram..koh koh koh..

    skang nie dah cool..

    ReplyDelete
  18. Erina:

    aalaaaaa.. koh koh koh..
    Sobri yang belakang umah tue laa..

    ReplyDelete
  19. Ann:

    tak leh bandingkan ngan dier lagi laa...

    koh koh koh..

    ReplyDelete
  20. Ann:

    tak leh bandingkan ngan dier lagi laa...

    koh koh koh..

    ReplyDelete
  21. aleen:

    alaaaa.. nak ngengade ngan mung jer..

    ReplyDelete
  22. Aki:

    koh koh koh..
    ape plakk.. isik banyak tapi liat..

    ReplyDelete
  23. Aki;

    ecececece... ko nak cakap aku kiut kan..kan kan kan..

    wakakakaka

    ReplyDelete
  24. Wanie-sang:

    betul betul betul..
    ikhlas la tue..

    koh koh koh..

    ReplyDelete
  25. erk!!..terdiam sekejap...
    sepertinye..ingin memuji blog sendiri..cait!!!!..hahahaha

    ReplyDelete
  26. Puan Intan:

    puan cerita tentang blog sape..

    koh koh koh

    ReplyDelete
  27. piz...udah2 le tu..ate lanun nangis, tak kacak nanti..udah ye...?hohoho~

    ReplyDelete
  28. ada hati nak fight beliau ke aujinz..kau kena palsukan sijil belajar kat korea..

    ReplyDelete
  29. a-m-i-r:

    koh koh koh..
    ala yob, tak de pape..
    saje nak ngengade..koh koh koh

    ReplyDelete
  30. fndrocka:

    ..hahahha bro..
    gua rase, gua leh simpan angan angan dulu laaa..

    koh koh koh..

    ReplyDelete
  31. aku ninat dia gak. blog dia mmg best..

    (awat entry ni mcm status gadis2 kat fb? hehehe)

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD