04 November, 2010

Pesan otai..

Abang sepupu aku cakap:


" Zaman sekarang..Kalau tak six pack, jangan berangan nak tackle awek sambil basuh kereta pakai boxer!"

sambil beliau meng-iron boxer kaler Turquoise.

***


14 comments:

  1. hahaha..six pack hahha..kinda mmg grab attention...but for me chubby grab my attention even MORE hahaha...

    ReplyDelete
  2. amboi warnaaa..ish. dah tu siap iron lagi. ish. nak habaq kata bodi dia tu ada six pack la tu. ish.

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya dalam 10 pompuan, 1 je kot yg suka lelaki sasa-berbadan-kental-dan-bersixpack, yang lain tu suka kategori lain, yg chubby, yg tgi, yg kurus, yg pendek, geli kot kalau sasa sangat.......hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. Oh btw, bila dikaitkan dengan entri suka paut dekat abg lengan kental, suka paut/tgk2 je, utk dibuat laki, no-no nehi....hehehehe

    ReplyDelete
  5. Miss Jay:

    hahahahha.. pilihan masing masing..

    ReplyDelete
  6. fen:

    takde six pack pon.. beliau boroi gakk...

    ReplyDelete
  7. Cik Lizi:

    hahahahha.. itu pandangan beliau..
    saya punya pandangan lainn..

    ReplyDelete
  8. cik Lizi lagi:

    iyer.. saya pahamm

    ReplyDelete
  9. esk da kawen ironkan bra bini pulakah?haha

    ReplyDelete
  10. Lumut:

    ape salahnye..
    koh koh koh

    ReplyDelete
  11. Wanie-sang:

    soalan membunuh tueeee..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD