03 January, 2011

Terlambat plak nak tulis pasal azam.. koh koh koh..

Salam 1Donia..
Hari nie, mak budak ngan bapak budak semua bizi. Pak Zack ngan Pak Ariff sibuk nak daftarkan anak diorang kat Sekolah Kartun. Mengarahkan aku dengan kuasa veto agar menjaga opis dengan alasan aku takde anak nak di daftarkan kat sekolah kartun. Ciss.. ini sexual harrasment. Saya akan laporkan!

Tahun 2011 sebelas nie ape agaknya ceritanya?
Wallahualam. Kita hanya merancang.

Yang pasti,
aku tetap nak jadikan tahun semasa lebih baik dari tahun sebelumnya..(.. alaa.. macam tak produktif plak azam macam nie..)
koh koh koh..

Yang aku tau, tahun 2011, aku akan bizi untuk menyelamatkan dunia..err..

*
*
*







P/s: Kalendar aktiviti dah ada..
korang ade?..


27 comments:

  1. kalendar sailormoon ada tak? kasi aku satu ^^

    ReplyDelete
  2. @Moon:

    hahahhha.. ko gie mintak kat speedy nun..

    ReplyDelete
  3. kaloi renang sendirian di office.... sume cuti hntr ank g skolah
    haihhhh
    bosan bosan

    erkkk kalendar gmbar kaloi ade
    heheheh

    jom renang-renang
    happy new year...!!!

    ReplyDelete
  4. wooo,mane dapat kalender mcm gitu...nak 1!...

    ReplyDelete
  5. @Nurkaloi:


    errr... kalau kalendar gambar kaloi, kena mintak kat kedai okoriom kut... :D

    ReplyDelete
  6. @Aleen:

    gie mintak kat speedy bideo...:P

    ReplyDelete
  7. dpt kalendar baby utk 2011 ni. apakah maknanya tu..?? huhu~

    ReplyDelete
  8. ada ada ! err tapi xda le gambar otomen macam tuh kan . planner yaya ada gambar laptop mahal . henpon mahal . camera mahal . huehuehue .

    ReplyDelete
  9. wat kan kalendar katon orca...hahahahah

    ReplyDelete
  10. ahahaha. comeynya kalendar.. hehe

    ReplyDelete
  11. ko kena seksual harassment,takyah lapor nanti dorg tuduh ko yg buat.haha

    ReplyDelete
  12. hahahahah
    okeyh
    t kaloi renang-renang g carik
    wee~~~ jom renang-renang

    ReplyDelete
  13. azam tahun ni nak kawen...wahh gitu ;))

    gatai

    ReplyDelete
  14. @Miss Nurul:

    maknanya.. silalah pikirkan sendiri..

    ReplyDelete
  15. @yaya:

    alaaaa.. itu bese bese..tak leh menyelamatkan donia...koh koh koh

    ReplyDelete
  16. @Silah:

    wow... idea menarik.. nanti akan di pikirkan..

    ReplyDelete
  17. @epul:

    kenape?..tak layak ke nak buat?...koh koh koh

    ReplyDelete
  18. @Fentot:

    itu bukan gatai.. itu di namakan family planning.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. ceh . selamat ka ? nak carik doremon punye la nanti . boleh selalu paw dorayaki . hehee

    ReplyDelete
  20. heehhh..di sebabkan bg aujinz kate gtu..hrus wtkan tok silahhh...nakk...

    ReplyDelete
  21. @yaya kechiq:

    selamat laa.. alaa.. boleh buat sendiri laa Dorayaki tue.. :D

    ReplyDelete
  22. ceehh sape lak bg kebenaran kt ko ltk pic aku kt kalendar ko haa??

    haaa jawab jawab..hahahahha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD