23 August, 2011

Jari jari comel..






Boss aku baru guna henpon baru. Dulu dia biasa dengan fizikal kibod, laa nie guna touch pad, dia ada masalah sikit.

Bukan dia jer, aku pun sama. Aku pun ada masalah nak tekan key pada touch keyboard. Kengkadang bila nak update Twitter ker, nak update status Fesbuk ker, mesti ade typo. So, kalau korang baca Twitter aku merapu entah apa apa tue, paham paham jer laa.. jari aku beso der..

42 comments:

  1. bahaya betul.

    nak taip anak, jadi anal.

    keh keh keh

    ReplyDelete
  2. typo mmng biasa t'jadi..lg2 kt twitter =.="

    ReplyDelete
  3. haha. jari abam ojinz besau!*gelak tergolek2* ^_^

    ReplyDelete
  4. Ingatkan mmg betul jari kau runcing-runcing serta comel. cessss

    ReplyDelete
  5. dh tau jari beso, ati2 la menaep ye..
    hakhakhak..
    bhye kalo slh taep ni..
    nt org slh pham..
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
  6. hoho...asah jari bagi jadik kecik....

    ReplyDelete
  7. sila jilat pintu..hahah..agak kool jugak

    ReplyDelete
  8. ak pun slalu jer ade typo bile gune touch screen ni... adeh... kdg mmber pun tak paham bende ape yg ak tulis... hahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha.
    x leh bla die jilat.
    eeuuuww

    bese la tu, typo itu lumrah. bhahaha

    ReplyDelete
  10. typo itu perkara biasa... nasib tak betul2 kena jilat pintu... haha!

    ReplyDelete
  11. arahan bos jgn ingkar!pegi lick pintu tu skarang!hahah

    ReplyDelete
  12. hah,,trus imagine nk lick pintu,seb bek bos msg blk,klo x?

    ReplyDelete
  13. jari lelaki besar tu yg payah nak guna touch screen

    ReplyDelete
  14. @Robot|Sakti ::

    hahahahha.. renung renungkan dan selamat beranal... koh koh koh.. giler aaa...

    ReplyDelete
  15. @Cik Marikh ::

    saya typo di mana mana.. koh koh koh

    ReplyDelete
  16. @ Fatin ::

    hamboi dier gelakkan orangggg...

    ReplyDelete
  17. @♥ Dea ♥

    Typo di mana mana... saya manusia biasa.. koh koh koh... T_____T

    ReplyDelete
  18. @ Pa Johan ::

    itu semua ilusi maya jer.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  19. @ Cik Ezy ::

    iyer laa.. baeklah.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  20. @ Al-Lavendari ::

    Uncle, bukannn... typo jer.. :D

    ReplyDelete
  21. @ Mashy_entah ::

    hoh.. sesuka hati jerp.. :D ngeee... :D

    ReplyDelete
  22. @ The Sharkox ::

    cool kan.. tapi bulan puasa nie tak boleh buattt... hohohohoho

    ReplyDelete
  23. @ Budakampung ::

    kann.. boss yang best jarang jumpe..

    ReplyDelete
  24. @ Deen ::

    cuba taip dengan laju laju.. hahahahaha

    ReplyDelete
  25. @ Silah ::

    itu cuma imaginasi jer... koh koh koh

    ReplyDelete
  26. @ TK ::

    kalau betul2 kena, memang naya laa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  27. @ Aleen ::

    Agak agak laa makcik wehhh.. cuba laa hang buat.. kah kah kah

    ReplyDelete
  28. @ Al ::

    tue laa pasal.... koh koh koh

    ReplyDelete
  29. @ Kniedaz ::

    jari saya jer kak.. jari orang lain ok.. hohohooho

    ReplyDelete
  30. hahaha lick -.-'


    nanti orang kena buat touch screen untuk orang jari lebar jugak la sebab takut kang, banyak lagi benda yang tak diingini berlaku :P

    ReplyDelete
  31. @Adrinaqamarina:

    hua hua hua... bagus gak idea tue.. hue hue hue

    ReplyDelete
  32. hahaha kan dah misunderstanding.. haha macam kes aku je -.-"

    ReplyDelete
  33. jenuh gak kalo nak kena lick segala bagai pintu tu..hahaha

    ReplyDelete
  34. hahaha...1st sms, tegas gila ayat, x sdr typo rupenye..nsb bek ko x gi jilat lg..

    ReplyDelete
  35. bos kau baca tak nie? meh nofon bos ko. haha. nak kasik ini link XD haha. sengal.

    ReplyDelete
  36. aku rasa kamus sengal skrg makan tuan la plak ye..wakakakkakaa

    ReplyDelete
  37. tau tak pe, terkehel tgn duk taip msej, blog ni best sgt XD mmpu buat aku ketawa wktu stress XD tq

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD