15 September, 2011

Open Sana Open Sini..

Rasanya, mood raya ada saki baki bersarang dalam hati..walopon kuih raya dah tinggal serdak pun, aku tonggeng jugak masuk mulut..serdak kuih raya nie boleh menggamit memori wa cakap lu..itu belum lagi tonggeng serdak kuih raya siap dengan semut sekali..

kecewa taon nie tak jumpa tart nenen nenas. Taon lepas ada gak tukang buat tart nenas, taon nie nenas pon dia tak sempat tanam..


Bila mood raya lupa nak di flush habis habis, boleh tahan liat idea nak keluar dari kepala hotak nie. Idea ada sebenonye, tapi kemalasan tue ada saki baki lagi. Bila takde sape yang post "Bila kau nak apdet blog, setan?" aku rasa, blog nie kalau tak apdet pon takpe... *kecewa...duduk celah okorium*.

abaikan.. itu sebenonya ayat orang tak cukup kasih sayam yang dahagakan sepakan padu di kepala lutut.


Gilanya kalau tahap kemalasan adalah pada kadar E=mc2.
Entri nie merapu sebenonye.. sebab aku tengah takde idea... konsepnya aku dah terangkan di perenggan atas tadi.. kalau aku pun tak faham.. macam mana korang boleh faham??..

So.. persoalan berpandukan keterangan dari tajuk di atas... Bila korang nak buat Open House?..

42 comments:

  1. mood raya tinggal baki macam serdak kuih raya.

    ReplyDelete
  2. hnsem r die dok celah okorium. hahaha

    meh2 la jemput dtg kt open roof. =p

    ReplyDelete
  3. dah close house dah pon..2 la..lame sngt mengelamun mkn serdak kuih raya..

    ReplyDelete
  4. aku pun tengah kering idea -___-'''

    ReplyDelete
  5. ololo.. kurang kasih sayam? haha. fatin pun tengah blank! x taw nak apdet ape kat blog. lagi2 pulak wifi kat sini cam harammmm! slow bak siput oink2!! :-p

    ReplyDelete
  6. ehh! jempot la mai opis...ade sebalang tat nenas...=)

    ReplyDelete
  7. aku taktau pun kau ade blog ni aujinz.. polo sat.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya beb..hhehehee..dah lame giler aku x singgah sini..bukan dah lupe diri..cume lupe daratan jek..heheheheh..nnt aku buat open house..mai la dtg..tp time tu dah abis shwal..just lepaking..;) n penutup raya..

    ReplyDelete
  9. aku rase kene wat fan page ni tuk org2 yg liat nak menghupdate cam kita ni..serius liat nak mati weh

    ReplyDelete
  10. ramai tul yang tanak hupdate blog ni

    xde idea termasuklah sy

    "jomOpenHouz"

    ReplyDelete
  11. inchik ojin! pesal tak bgtau awal2 ngidam tat nenas? mak kita tetiap thn bt tau... siap amek order lg...

    err.. kalu nk free, jemput laa dtg beraya umah mak kt klang nun... ckp kt mak, kita suh pegi raya umah sbb tat nenas...

    (^_^)v

    ReplyDelete
  12. ang memang sker duk kat okorium kan?aku selamkan dlm okorium tu kang baru tau.pfft

    ReplyDelete
  13. aku ada buat open room ni. meh ler dtg. hahaha.

    ReplyDelete
  14. minggu depan oi. meh la langkawi kehkehkeh

    ReplyDelete
  15. hahaha nmpak nau takde idea nye.
    untung la ade open house..:P

    ReplyDelete
  16. @ JelinaJoli ::

    ehh.. samelah kita... koh koh koh

    ReplyDelete
  17. @ Silah ::

    aikkk.. kalau hujan macammane???..

    ReplyDelete
  18. @MOFASAD ::

    hahahahha.. jangan nak klik sangat laa beb.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. @mashy_entah ::

    cepat sangat hang ponnnn...

    ReplyDelete
  20. @Faten_Osman ::

    ahhhh... samelah kite.. aku lagi laaa.. malas betul..

    ReplyDelete
  21. @Fatin ::

    Fatin kat mane heh???..

    ReplyDelete
  22. @Cik Marikh ::

    owhhh.. tengkiu tengkiu tengkiuuu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  23. @intan_blur ::

    hahhahaha.. lepaking??.. aku segan laaaa kott..

    ReplyDelete
  24. @d_LA ::

    hahahhaha.. kannn.. tapi aku dah ada satu fanpage.. koh koh koh

    ReplyDelete
  25. @Syafeika edora ::

    sila cari idea skaranggg...

    ReplyDelete
  26. @DoodleLicious ::

    keh keh keh... iyer ker??. tengok sentiasa jer berupdate blog tue.. hue hue hue

    ReplyDelete
  27. @ zyra ::

    ehhh.. boleh eh??.. keh keh keh.. baeklahh.. hahahhaha

    ReplyDelete
  28. @ Aleen :

    ang nie, makin kasar makin comel macam teletabis.. koh koh koh

    ReplyDelete
  29. @ WZ ::

    sempit laaa rooommm... cari laaa dewan ke hape ker... koh koh koh

    ReplyDelete
  30. @ Fentotmatot ::

    oretttt... minggu depan.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  31. @ Tasha ::

    boleh mintak sikit tak>??.. hue hue hue

    ReplyDelete
  32. @ FH :::

    kannnn.. memang tengah kering idea nie..

    ReplyDelete
  33. walawehhh... serdak pon serdak la,hahaha! ang toksah duk buat sedih buleh dak?nak duk tepi okorium,mai duk bawak ketiak mocik kaih,errr #larikkk

    ReplyDelete
  34. fatin kat kolej skrg.. dah sminggu dah pun! :)

    ReplyDelete
  35. @meaw:

    ketiak mokcik wangi tak??.. keh keh keh

    ReplyDelete
  36. kat umah saye masih ade kuih raya. nyam nyam

    dill.

    ReplyDelete
  37. bawak payung sendiri la. rmh sy mmg open semue. muahahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD