02 October, 2011

Cita cita innesen kekecik dulu..

"Saya nak jadi orang kuat yang boleh kalahkan sesiapa pun. Hatta abang Sekolah Menengah pun tak boleh kalahkan saya....pakej kacak dah ada... tinggal nak kuat jer.."


"Dan sekiranya musuh saya terlalu kuat, tiada masalah.. dengan batu King Stone yang di berikan oleh saintis saintis Gorgon, saya boleh bertukar menjadi Satria Bertopeng yang boleh kalahkan mana mana musuh yang paling kuat sekali pun...

dengan hanya menggunakan Tumbukan Padu Maut dan Tendangan Padu maut jer.."


"Tiada musuh yang terlalu kuat untuk dikalahkan.. sebab itulah menjadi Superhero Bertopeng adalah menjadi cita cita saya apabila besar nanti.."




Satu cita cita sengal akibat pengaruh telebesen yang melampau. Pengaruh telebesen memang tak di nafikan...
jahanam budak budak innesen macam aku..




27 comments:

  1. budak lelaki mmg camni eh? haha

    ReplyDelete
  2. sampai part "dgn kuasa bulan akan menghukummu" je aku tau ang peminat sailormun tegar.mentang2lah seksi..ptuihh! =_=

    ReplyDelete
  3. @FH:

    bukan semua.. yang hormon kacak terlebih jer yang selalu jadik macam nie..

    ReplyDelete
  4. @Aleen:

    elehhhh.. jeles ler tue.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. Bwahahaha!! Agak dh! Sama cam bdk kt skolah dl, cita2 dia nk jd driver lori.. Tp dia tak reti baca.. Suh blaja tanak, tp sebok canang nk jd driver lori.. Aishhhhh~

    ReplyDelete
  6. hehe....
    nice bro!
    makin ketip lak dia ni.....

    ReplyDelete
  7. haha apa ni tibe2 ada sailormoon.. tu paling lawak

    ReplyDelete
  8. besauuu nye cecita nak jadi superhero! hahaha. skali sifir 9 x ngapal lagikkk... klako lah abam ojinz nih!

    ReplyDelete
  9. laen kali hafal sifir baru bole berangan.. :)

    ReplyDelete
  10. perghhh superhero konon
    sailormoon ade laaa hahaha
    sailormoon dg kuasa bulan
    then sailormoon kann ade bengap sikit bile blaja hahahaha :P

    ReplyDelete
  11. melukis sambil berangan..bagus2..imaginasi kuat..=p...banyak main game dgn tgok kartoon laa ni..=p...blk g hafap sifir..jadi siti sifir skit

    ReplyDelete
  12. aku dulu cita-cita nak jadi doraemon.
    tak payah ckp banyak lah. berus kawat, lepat pisang, Facebuk, nak apa cakap je, semua ada dalam poket sakti.

    ReplyDelete
  13. hahaha. okeylah ni, kau jadi superlukis. >_< weh, nice header. header baru tuuu. hahaha >_<

    ReplyDelete
  14. haha... superhero belum hafal sifir sembilan... klakar giler... haha

    ReplyDelete
  15. hello abg.. anda bau kepams.. meh sini http://dewmandew.blogspot.com/2011/10/senarai-minyak-wangi-collectors-perfume.html

    *dew dah update senarai perfume.. penat tau taip satu2.. :P

    ReplyDelete
  16. hahahha...
    ape ni tak lpas sifir 9,
    gi stdy sne..
    hahaha..
    cmne nak jdi superhero lau sifir x lpas..ngahahah

    ReplyDelete
  17. gua masa kecik2 dulu selalu brangan ada doremon..pffftt~ =="

    jom join
    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/09/pest-kontes-bai-budakampung.html

    ReplyDelete
  18. cita2 inesen aku nak jd cam inspektor aliza dlm gerak khas tu..damn!

    ReplyDelete
  19. dengan kuasa bulan...
    kuat dia nak ambik kuasa bulan.ekeke

    peminat sailormon juga masa sekolah2 dulu. tercongok depan tv stiap hari ahad pagi tv2. sebelum tu tgk dragon ball dulu.

    ReplyDelete
  20. memang dulu ada je cita2 nak jadi superhero. sekarang ni bila pikir balik... "Oh God, Why?"

    ReplyDelete
  21. memang dulu ada je cita2 nak jadi superhero. sekarang ni bila pikir balik... "Oh God, Why?"

    ReplyDelete
  22. hahaha... sy dulu nk jadi power Rangers Pink..hehe..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD