26 November, 2011

Pelabuhan Persinggahan - CikBulat

Cuba korang bayangkan bentuk BULAT. Bila korang bayangkan bentuk bulat, opkos laa korang bayangkan bentuk bulat kan kan kan.. (.. nie ape daa berbelit belit..).. dan bila seorang awek meletakkan namanya sebagai CikBulat, otomatik aku bayangkan seorang awek yang berisi, empuk, gebu dan terbaek dari ladang. Ataupun seorang awek yang bermuka bulat, comel comel deshumm deshum ..


Sekali bila selongkar blog beliau, rupanya beliau selim melim tak laa bulat mana. Mata pun tak berapa nak bulat. Mungkin lubang hidung beliau punyai simetri bulat yang perfect sebab itu beliau namakan blog atas nama Cik(LubangHidung)Bulat.com.

Beliau ambil upah buat template blog dengan header. Cecuba la skodeng blog beliau kalau nak tempah.. koh koh koh

Beliau kata ikut blog aku. Tapi komen pun jarang jarang nak nampak. Entah celah mana entah dia ikut aku pun kurang kepastian. Tapi dia aktif berkomunikasi dengan aku kat Twitter. Orangnye kalau ikut kata orang kampung aku "Agak gonjol" dan friendly.


Follow blog beliau di
jangan risau, dia tak golek golek atas korang XD

P/s : hari nie aku nak buat entri preview blog banyak banyak .. wish me luck.. sebab aku nie pemalasnye Astagfirullah.. 
XOXO

41 comments:

  1. HAHAHA ! Ini tak boleh blah ! suka gila aku sampai terus buka telengkung sebab nak buka PC. hahahahahahahahahahahahah!
    *pengsan* , comelnya aku X_X harus FRAME !

    ReplyDelete
  2. dh lame xtgok cikbulat masak2 kat blog beliau.. haha

    ReplyDelete
  3. cik ezy, ehem ! saya masih sedang stalk.. hahaha.. alaarr.. lama tak hapdet belog..

    AUJINZ , beria kau kutuk hidung aku. kartun xda lak lubang hidng. hahaha. >_< (comment kedua sebab excited terlampau)

    ReplyDelete
  4. cik bulat yg tak berapa nak bulat laa sebenarnya..hahahaha

    ReplyDelete
  5. haha..btol lah!! skrg baru aku ingt, lubang hidung dia yg bulat simetri..tu sbb nama dia Cik BUlat...HAHAHAA

    ReplyDelete
  6. BULAT yg lgsung tak bulat.hahaha

    ReplyDelete
  7. ang dah ade yg lain rupenye..aaaa pilunye hati ini bile ang blog pasal oWang laen...tengok,terus kuat ayat wwwww..tasukewwwww...



    aaaaa pilu3....



    ang tapena nak ckp pasal aku kat blog ang.



    aaaaa pilu lagi...

    ReplyDelete
  8. Cik Bulat ni suka camwhore ke? hahaha

    ReplyDelete
  9. @ Cik Bulat : Sabar sabar weh.. kih kih kih

    ReplyDelete
  10. @ Ezy Chiaki : ha'ah... apdet blog pon dah jarang... -__-

    ReplyDelete
  11. @ Cik Bulat : hamboii..koh koh koh

    ReplyDelete
  12. @ CimOt : tau takpe.. hua hua hua

    ReplyDelete
  13. @ man Yusoef : kannn.. ahahahhaha... :D

    ReplyDelete
  14. @ lynnaiza : koh koh koh... tue laa pasal.. :D

    ReplyDelete
  15. @ Aleen : ngengade ler ang.. sekeh kang.. kendian boleh?.. koh koh koh

    ReplyDelete
  16. @ WZ : entah ler.. cuba tanyer dier.. koh koh koh

    ReplyDelete
  17. @ Silah : hahhahaha.... sila bertanya kepada beliau sendiri.. :D

    ReplyDelete
  18. bulat tang lubang hidung....
    huk2.semua bulat maaa..
    tak bleh bla..
    terjah cik bulat

    ReplyDelete
  19. Styleeee....

    Hahahaa... cantik lukisan kelakar pulak tu.

    err.. cik bulat tu memang cantik rangnya.. hohoho

    ReplyDelete
  20. @ feza : hahahaha.. sila sila terjah blog beliau, jgn terjah beliau...koh koh koh..

    ReplyDelete
  21. @Khuzrin : kih kih kih... Oooo... Memang lawo pon.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  22. hahaa
    nice promo ler..
    akan ku singgah pasni

    ReplyDelete
  23. cik bulat ni tak comel..!!

    ang buat kartun ni jdkan dia comel..hahahah

    wei nak gak..=)

    ReplyDelete
  24. Gua x seburuk sgka mcm lu bro..sbb gua bygkan bnda lain yang bulat...eh????hahahahha..agak2 ada potensi x die jd jodoh gua?

    ReplyDelete
  25. Gempeng..asl nama gua xkuar..nt cmne kl cik bolat tu nak usha blog gua..lu sabotaj eh ojin??

    ReplyDelete
  26. wah..gajinnyaa dia..org memang betul daku byangkan cik bulat adalah bulat bulat.opss..rupanyaa bukan..heheheh

    ReplyDelete
  27. jawapan ang buat aku pilu lagi....


    aaaa pilu sepilu pilunyewwwwww




    pilu!!!!!!!!

    ReplyDelete
  28. en aujinz!!
    lame xngomen!haha
    Amboi..kalu name bulat je mesti muka bulat sume bulat la..
    tp kan..klu org name BOB mesti pikir dia gemok jgk..huhu

    ReplyDelete
  29. wak nak kira 844 kali pon dah penatt .... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

    ReplyDelete
  30. @Shark :: singgah lerr... Koh koh koh...

    ReplyDelete
  31. @Ujang9897 : huhuhuhu.. sila ikut barisann. Ramai dah berbaris dlm list aku.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  32. @Raden :: tipu aahhh... Huhuuhuhu

    ReplyDelete
  33. @anon :: jgan salahkan gua.. koh koh koh.. sila sign in kalau nak komen.

    Cer laa try kot kot boleh bertemu jodoh...koh koh koh

    ReplyDelete
  34. @ merahitujambu :: kannnn.. sila bayangkannn... Koh koh koh...

    ReplyDelete
  35. @Aleen :: jgn nak eww eww boleh? Nak aku salam guna siku? Koh koh koh..

    ReplyDelete
  36. @wanie-sang :: mmg lama x ngomen sini.. hamboiii diaaa.. kih kih kih...

    ReplyDelete
  37. @wak gelas :: mekasih wak!. Hahaha... Komen slalu pon xpe..

    ReplyDelete
  38. haha, comel lagi gambar cik bulat yang bulat tu

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD