03 January, 2012

Lelaki yang kelaparan adalah lelaki yang tak romantik..

Sabtu lepas, bila perut berreggae minta di isi, aku dengan rela hatinya ke dapur untuk menyediakan
barang sekuali Mee Goreng Aujinz.


Tengah aku sedap menggelek kuali untuk mengadunkan kicap, tiba tiba......

Gas dapur aku buat perangai. Habis di pagi hari. di awal pagi di mana kedai kedai di kawasan rumah belum lagi di buka.
Ini adalah sadis.
Aku berharap sangat Mee tersebut dah tiga suku masak.. tapiii...




Time tue punya tension, semut tak bersalah lalu depan aku pun
aku hentak pakai tin biskut.

29 comments:

  1. hahaha.. kesiannya! sabarrr je lahhh.. kirenya abang aujinz ni romantik tatkala perut kenyang je lah eh? keh keh keh...

    ReplyDelete
  2. org rajin memang cmtu..cuba hari2 masak esti th gas tu dh nak habis..ahaha..nak wt cmne..redha itu iklhas..tp cm pasrah jee...menyerah jela..ekekekek

    ReplyDelete
  3. HAHAHA.... kesian kat enchik semut! ntah2 dia seekor ibu tunggal yg keluar mencari makanan untuk anak-anaknye! hah? acane? tak rasa bersalah ker?

    ReplyDelete
  4. apa kaitan ngan tak romantik? huhu..

    ReplyDelete
  5. woo dugaan di kala perut kelaparan...sabar2 aujinz.

    ReplyDelete
  6. nah....amik beger....tp tgh diet kn...xjd la...*mkn sndrik*

    ReplyDelete
  7. tulah.kalau ayang ade kan senang.haa..


    *takde motip!

    ReplyDelete
  8. lelaki kelaparan, lelaki yg kacak....

    perut tak naik boroi... daaaaa

    ReplyDelete
  9. aku nak usha biskut rasa pizza tuhhh.hahaha

    ReplyDelete
  10. dah biasa kena!!tengah masak tomyam satu periuk besooo!!gas habis..dahla ayam, udang, sotong cukup lengkap dalam tu...hukhuk

    ReplyDelete
  11. biskut tu toping apa?hawaian ke vegetarian ke chicken supreme?hahahahaha

    ReplyDelete
  12. biskut pun biskutlah...janji kenyang

    ReplyDelete
  13. hahaha..sadis tol kesah kau..syukur la wey ada bisekut~ =P

    ReplyDelete
  14. Pro jugak kau bab memasak ye..hahaha XD

    ReplyDelete
  15. perot lapar memang mendatangkan baran. XD ok bai

    ReplyDelete
  16. Fatin: Jangan di layan masa perut tengah kosong.. koh koh koh

    +jena: sad ..sad... koh koh koh

    merahitujambu: hari hari masak ler tue sampai tak tau gas abis.. koh koh koh

    Abu Huzaifah: ha'ah..apelah nasib gua..

    faten Osman : cit..

    iyou: saya yakin semut itu semut jantan..

    gadis Misteri: iyer laa.. kalau lapo asyik nak marah jer.. koh koh koh

    blog-tips-kurus: hahahahha.. kannn..

    misz_eyza: saya sangat penyabar orangnye.. koh koh koh

    Finafento : saya lagi kesiankan diri saya...

    Katak merah: cit...

    Aleen Aiden : haaaa.. kalau ayang ade lagi best kan kan kan.. pfffttt...

    Zul: hahahhaha.. boroi gak..

    Noli@ibu wafa: koh koh koh

    Miss Fireflies : tak boleh.. koh koh koh

    ReplyDelete
  17. Wanie-sang: hahahahha.. tensen kannn.. koh koh koh

    Livesaver Hamzah: Mexican Jalapeno... koh koh koh

    -KingSyahmi- : kurang kick laa bro..

    Budakampung : bersyukur laa...(T___T)

    OtakkuOtaku : Photoshop jer..

    Mohd amin Aizuddin: nak hidup der...

    Cik Imakasihdani : tahuuu kalu takpe.. koh koh koh

    AdwaFarahin : cit! sadap mung!

    ReplyDelete
  18. HAHAHA ! kesian semut . tapi benda tu memang sadis bila sesedap masak gas habis -.-; , habistuh. apa cer dengan itu mee?

    ReplyDelete
  19. emmmppphhh.. tak romantik rupenye.. haha

    ReplyDelete
  20. kesian kot semut tu .. aku paham perasaan hang..

    ReplyDelete
  21. time masak sendiri tuh dh terserlah keromantikan..tpi bila hentak semut tuh dah x berapa romantik dh la...hehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD