22 January, 2010

Menu hari ini..

Hari nie member opis buat makan makan untuk meraikan encik Mad yang berpindah ke department baru. Sambil sambil tue diorang raikan sekali yang selebret besdei dalam bulan 11 sampai bulan la nie..termasuklah aku yang kacak nie..

Okeyh..
Hari nie aku makan..

Ciskek Secret Recipe dua potong
kuih pau tiga ketul
karipap tiga ketul
Peha ayam dua ketul
Air Nescafe secawan
Air teh O banyak cawan
Air masak satu botol.....



Argghhhhhh...!!!!!
Jahanam diet aku dua bulan...

hunsf hunsf hunsf..

Macam Piranha depa nie makan ciskek...
 

karipap nie sangat mabeles...sape laa yang masak nie..
pasal karipap nie laa diet aku kantoi hari nie..
hunsf hunsf hunsf..

12 comments:

  1. hahha~ agak agak esok kantoi x diet kamu? :-?
    ngee~

    ReplyDelete
  2. [-( anak sapa la ni..ish ish ish

    ReplyDelete
  3. sedapnya cheesecake,.,

    lm x makan.,.

    ReplyDelete
  4. haha..perut king kong betul..

    ReplyDelete
  5. perghhh...xulur kat kite pon tau!!hukhukhuk

    ReplyDelete
  6. ahaks.. kat opis kita pon ada jamuan gak..:d lg bnyk menu..:p

    kenyang sampai esok :d

    ReplyDelete
  7. lanun,.,

    dh wat ape yg kamu suroh,.
    meh tengok.,.

    http://cikti-mm.blogspot.com/2010/01/kiri-kanan-kirimcm-nk-bkawad-plk.html

    ReplyDelete
  8. sekarang ni masih berdiet?? hehe...awak punya ayat lain dari yang lain/..."hunsf, hunsf"..kelakar

    ReplyDelete
  9. uish...tersgt la menyelerakan. mintak sikit..huhuhu

    ReplyDelete
  10. peghhh beb sedap nampak karipap...mintak singgit...mai hantaq kat umah aku sat..hahahahah

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD