16 March, 2010

Deer You - Ingelish versi Lanun


Saya tau saya tak pandai bahasa Inggeris macam awak.
Saya tau saya tak konpiden cakap Inggeris berabuk kayu balak macam awak..

Dulu cikgu saya ajar memang macam tue..
so silalah paham..
ape yang dier ajar..itu lah yang saya cakap..

tapi saya nak spiking gak..

" I AM EYE TWO AS YOU"

Jangan laa gelak..
memang itu yang cikgu saya ajar..
.....


65 comments:

  1. i am eye two as you..??

    err..

    maksud ape..??

    ReplyDelete
  2. erk...ape maksud tu? terang skit...mmg aku xpaham...bahase inggeris ko tahap ilmuwan je paham ni

    ReplyDelete
  3. len kali jgn sengal bleh tak ojinz..??

    penat laa aku cuba translate..

    iskk..

    ReplyDelete
  4. dahsyat english aujinz...akak tgh guling2 kat ofis ni sbb takleh translate ke bahasa malaysia...

    ReplyDelete
  5. I am eye two as YOU too my deer~

    <3

    ReplyDelete
  6. Bullet:

    bro..mane ade peringkat tinggi...budak darjah satu pun leh tau bro...

    ReplyDelete
  7. oit bro...bagitau ape maksud tu...kang sampai malam aku xleh tido...ko ni jangan la camni

    ReplyDelete
  8. meroyan jap aku~~ apa makna nya semua ni??

    ReplyDelete
  9. Nini dan Bullet:

    bukan semua benda perlu di baca...khoh khoh khoh

    ReplyDelete
  10. Kak Kniedaz:

    akak..sila jangan baca..cuba hayati yer.. ♥

    ReplyDelete
  11. ko baik bagitau...kalau x pasni aku xkomen dah kat blog ko...hahahhaa

    ReplyDelete
  12. Ju@Lucky^Mummy:

    hehehehe.. baca dengan cara berbeza..sebab maknanya bukan pada perkataan..tetapi seluruh ayat..

    ReplyDelete
  13. cik Dyas:

    masyeh...dah paham yer...huhuhu

    ReplyDelete
  14. Bullet:

    oii...ugut keh keh keh...
    aku bagi klu..

    dont read it, spell it...♥

    ReplyDelete
  15. okay2..ade maksud tersirat neh..

    hurm..

    ReplyDelete
  16. Nini:

    ya betolllll.... huhuhuhu..

    ReplyDelete
  17. ojinz2!!

    aku dah dapat dah!!

    aku dah khatam!!

    ReplyDelete
  18. Nini:

    yay...dah ..sila senyap..bagi yang lain jawab... hohoho.. ♥♥

    ReplyDelete
  19. alaa..tabley laa aku nk tunjuk terer kat sini kan..??

    ciss!! penat aku perah otak..

    ciss!! ciss!! ciss!!

    ReplyDelete
  20. Nini:

    elok laa eksesaiz otak petang petang nie...keh keh keh..

    ReplyDelete
  21. cik Dyas:

    hahahahha.. dier pun perah otak dua hari gak nak paham kan kan kan..

    ReplyDelete
  22. cik dyas..

    timasehh laa sbb kasi clue kat komen petame cik dyas td..

    ngeh2!!

    **sengal laa bf cik dyas neh..iskk..**

    ReplyDelete
  23. Nini:

    keh keh keh keh...alaa kantoi kat situ ker?.. baru aku nak buat kontes...

    ReplyDelete
  24. tadek2!!

    td aku malas pk..

    skang aku dah perah otak aku yg lembab tuh, dah kering. jd, aku dah tau ape kau ckp..

    ReplyDelete
  25. Bullet:

    keh keh keh...adoiii... hua hua hua hua...

    ReplyDelete
  26. Nini:

    hua hua hua...orettt..cayalah Nini..

    ReplyDelete
  27. sepuluh kali aku baca ayat ko tu, ke aku yang tak paham, ekekeke!!! :)

    ReplyDelete
  28. nasib baik aku sempat tau jawapan..

    hummph!!

    takde laa sampai tabley tido cam bullet!!

    hahaha!!

    ReplyDelete
  29. Ieda:

    bukan ko sorang..ramai lagi yang tak dapat nak tangkap maksudnye..

    ReplyDelete
  30. hahhaa...aku dah tau jugak...nini bagitau...hahhahaha

    ReplyDelete
  31. Nini:

    Bullet dah tau dah tue...keh keh keh...

    ReplyDelete
  32. Bullet:

    keh keh keh...lepas nie ko boleh balik tydo lena laa bro...khoh khoh khoh..

    ReplyDelete
  33. hahaha!!

    nini gak yg baek. kasitau bullet..
    lalalalala..

    ReplyDelete
  34. Greenhall:

    ekekeke..x pun... ade ekon tak jamban??

    ReplyDelete
  35. Nini:

    apesal tak bagi dier meroyan sehari dulu?.. hua hua hua..

    cik Dyas sampai tertydo nak pk bila aku post kat wall pesbuk dier..keh keh keh

    ReplyDelete
  36. tak sampai hati ah ojinz..

    member dah laa mengidam roti jala. kalau aku bia die meroyan, abes! tah ape jadik kat dia kang.

    hahaha!! sian cik Dyas.. ekeke!! sengal kau!!

    ReplyDelete
  37. pak cik.. 2 ari sbb sy xsihat.
    sy xle nk berfikiran waras.
    hukhuk~

    *cik nini.. sama2. :p*

    ReplyDelete
  38. incek aujinz. :-w
    sy tydo okeh. bukan tertydo.
    xlarat da nk pikir time tuh. :-w

    ReplyDelete
  39. tu maksud wo ai ni kan!!kan!!

    ReplyDelete
  40. en.aujinz..u melucah dlm bahasa inggeris ke???hahahha

    ReplyDelete
  41. cik dyas:

    iyer laaa tue...
    lalalllaala...

    ReplyDelete
  42. Nini:

    alaaa..ape salahnya bergurau sendal..
    muahahahhaha

    ReplyDelete
  43. eryn:

    salah nok..sila cubo laie...

    ReplyDelete
  44. Wanie-sang:

    mane ade laaa....hua hua hua..

    ReplyDelete
  45. cik daun:

    senang jer..
    sebut setiap perkataan satu persatu dengan kuat yer... ♥

    ReplyDelete
  46. aha..dah dpt dah..keh keh..(akak dah berenti guling2 dah)
    me too?? ngeh ngeh

    ReplyDelete
  47. Kniedaz:

    akak boleh tydo lena malam nie eh...hahahahha

    ReplyDelete
  48. hr neh, kau buat laa lagik lawak sengal camneh..

    begerak sket minda aku.

    ReplyDelete
  49. ahhhahaahhaahahahhaha berganda2 aku baca nak kasi paham..tapi apakan daya ilmu ko melebihi ilmuan negara...cayalah beb..wakakakakkaak

    ReplyDelete
  50. Eiyda:

    makcik..sonang jo tuuu... hua hua hua...

    ReplyDelete
  51. i miss youuuuuuuuuu.....eh :">
    salah orangs X_X

    ReplyDelete
  52. cik adza :-ss jangan marah saya :-s

    ReplyDelete
  53. Fen:

    I miss you tuuuu.. hua hua hua...(O_o)

    ReplyDelete
  54. fen. huhhu~ :-"

    incek lanun. :-w

    =((

    ReplyDelete
  55. Haisyh, xpaham lah!
    jgn seksa ibu mengandung..huhuh~

    ReplyDelete
  56. Misz_zana'85:

    macam nie..
    cari sorang yang tak baca blog nie..

    lepas tue sebutkan setiap perkataan satu persatu dengan kuat. Suruh dia tulis atas kertas.

    sila tengok ape yang dia tulis yer..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD