29 September, 2011

Pepagi buta jangan kau sergah aku Senahhhh...

Perghh.. lama cuti dari memegang tablet.. rasa macam aku nak gigit gigit tablet bila dapat guna.. tapi almaklumlah, si laptop kesayangan baru keluar hospital, takde laa aku nak lenjan semacam jer kan kan kan..respek laa sikit..(..itupun aku perasan.. button adjust brightness monitor aku terbalik.. aahhh.. janji boleh adjust, sudahhh...)

So, aku balas dendam dengan mengunjungi blog blog kegemaran untuk mengetahui ape perkembangan mereka samada mereka makin kembang atau menguncup.. haaa.. itu yang kita tak tau tue..

 Biasa laa jantan kalau nampak bunga cantik sikit, mulalah nak menggatal yer tak.. koh koh koh...
Terus klik tak bagi can punya..
Tapi biasanya awek cecomel nie kalau boleh nak menumpahkan kecomelan mereka ke atas blog jugak. Kenkonon manakan tidak tumpahnya kecomelan kalau tak ke blog kannnnn...
Dengan macam macam widget yang entah hape hape.. dah laa berukben aku nie macam siput.. lagi nak paksa paksa dia laju.. barai enjin kangggg...

demi awek comel, aku sabo Jebatt..


Tapi..
bayangkan pukul 1 pagi di mana manusia sedang asyik bermadu asmara (yang dah kawen), layan mimpi, lipas lipas yang merayau, cicak duk main cak cak dengan awek dia..angin semilir mendayu lembut membuai daun daun pokok, pontianak yang gembira bergentayangann di atas pohon jambu...
di tambah dengan volume laptop yang full blast...


satu perkataan jer terpacul dari mulut aku..
B*B*!

konfem aku pangkah blog tersebut!


45 comments:

  1. blog pasang lagu ni memekak je..

    ReplyDelete
  2. ala. baru plan nak letak lagu tuh. hmm

    ReplyDelete
  3. bahahaha...tpi memang betul pon lambat loading sy close ni..pening pala ada laa nk tuunggu..belog sy berat x??=p

    ReplyDelete
  4. aku jatuh kategori mane?makin selimmriver ke makin chubby?jgn nak ckp makin teletabis ye!hik3

    ReplyDelete
  5. KWANG KWANG KWANGGGGGG

    sib baik blog ai takdak lagu...





    ..walaupun berat >.<

    ReplyDelete
  6. aq tertanya jap, sape la awek tu..hahaha

    ReplyDelete
  7. @Fatin:

    huisshhh... mana ade menggatall... koh koh koh... kunjung mengunjung kan amalan muliaa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  8. @merahitujambu:

    ermmm... setakat nie ok lagi laaa... koh koh koh

    ReplyDelete
  9. @Aleen:

    elehhh.. sudah gaharu cendana pula... koh koh koh

    ReplyDelete
  10. @Cipina:

    huhuhuhu... sila ringankan sikit blog anda yer.. nak bukak guna henpon amat susah...

    ReplyDelete
  11. @Syafeika edora:

    owhhh.. bukan awek sini.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  12. ahahahaha. nak guling2 tgok ojinz terkejut nak terkelua bijik mate. hahahaha

    ReplyDelete
  13. blog ayeemteruk ke ko bukak tu?haha

    ReplyDelete
  14. btol3! geram tol kalo bkk blog camtu.. koh.. koh.. koh... (ketawa style aujinz)

    ReplyDelete
  15. bdk bru blogging beselah,nnt da matang,,dia buang la ape xle pki..huhu

    ReplyDelete
  16. bhahahaha..seyes shit blog yang cenggitu!

    jom join pes kontes gua!
    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/09/pest-kontes-bai-budakampung.html

    ReplyDelete
  17. ahaha...mmg agak kureng ye disitu...

    ReplyDelete
  18. Haha..tak larat nak bagitau...

    ni nak bagitau lagi

    "orang tak suka blog ada jerit2 wehh, nanti kene pangkah"

    keh keh keh

    ReplyDelete
  19. haha..tu la pasal..gatal lagi..bluwekk.. :P

    ReplyDelete
  20. @The Sharkox:

    blog Ayeem memang aku tau blog troll... koh koh koh

    ReplyDelete
  21. @Tasha:

    bukan budak baru kot... follower melambak..

    ReplyDelete
  22. @budakampung:

    waaaa.. ade kontes.. baeklah.. nanti aku skodeng..

    ReplyDelete
  23. @Ila:

    koh koh koh... dengki laa tue...

    ReplyDelete
  24. haha, ni wat ak na buang lagu dlm blog nih!

    ReplyDelete
  25. wey, ramai kot tak suka orang pasang lagu kat belog...

    ReplyDelete
  26. hahaha len kali mute dule. :PP

    ReplyDelete
  27. hahaha len kali mute dule. :PP

    ReplyDelete
  28. dengki le sbb ojin g blog senah ada lagu baby baby je..blog kita x maw masuk..keke..

    ReplyDelete
  29. nasib baik belog aku xde lagu tu..HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  30. yang part lagu tu yang tak tahan tu..pernah kena. alih2, tiap kali buka laptop, mesti perlahankan volume dulu.

    ReplyDelete
  31. aku memang pangkah awal2 kalau blog lambat nak loading. kebanyakannye ladies la kan.. nak lak kalau yg pasang2 lagu tu. rase nak baraikan je blog dorang sumer..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD