11 October, 2011

Antara sebab aku dah malas sangat nak online Facebook

Antara sebab kenapa aku dah malas sangat nak online Facebook adalah kerana tak boleh nak meliar sangat macam di Twitter... tapi, antara sebab lain adalah seperti dibawah..

Facebook adalah tempat budak budak bercinta.. Bercinta setahun jagung, riuh sekampung..
Facebook adalah tempat pakwe makwe bergaduh sambil memberitahu kepada seluruh dunia, depa tengah bergaduh. Hoiii... hakk ptuihh! Godaiii!!!

Kepada yang suka sangat tukar status relationship setiap kali asyik bergaduh dengan pasangan..
aku cadangkan Facebook buat button macam nie dan status tambahan pada Relationship Status.

|
|
|

Koh koh koh!

27 comments:

  1. mak xda twitter nok....lagi sadis...tetiba aku rasa aku muda belia..sebab berFB sentiasa...allalalalala

    ReplyDelete
  2. aku suke komen tu "nak ke taknak ni"
    hahah.cet!

    ReplyDelete
  3. alaa... blom ade kesempatan nk update status mcm tu... jgn laa garang sgt inchik ojin...

    ReplyDelete
  4. gua benci yang asal gaduh sikit update kat status..bila berbaik balik update kat status pulak..siallah puihh!

    jom join kontes:
    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/09/pest-kontes-bai-budakampung.html

    ReplyDelete
  5. kakakaka. mesti ramal yg klik button pakcik tuh.


    hahaha

    ReplyDelete
  6. malu r gadoh2 satu dunia tahu...

    ReplyDelete
  7. ahahaha..yang saya pulak tukang tgok gelak n ngutuk org buat cmtu..ekekeke...ceh

    ReplyDelete
  8. haha,, aq suka r cadangan ko..hrp2 r owner fb tu wt cmtu XD

    ReplyDelete
  9. haha..agak bagus cadangan tu yee...
    mebi kita leh cadangkan kat fesbuk..

    ReplyDelete
  10. kahkahkah! selalu jugak tengok mende ni terjadi kat member2. klako sungguh!! nak fb abam ojinz!! kte maen tukar2 status mau? ada bran??

    ReplyDelete
  11. aku da deactivated fb. dah xde pape dah yang menarik. lame~~

    kalau buat akaun twitter mmg x belajar la aku-____-'''

    ReplyDelete
  12. aku tak online kalau takde line je. hmmm

    ReplyDelete
  13. hahaha kaannnnn
    mengade betull
    sebenarnye saje nak tarik perhatian org grrr

    ReplyDelete
  14. hak3333
    btul gak tu..
    lau forever alone,mmng asyik la ko kan nak ngurt...
    muahahahaha
    tpi ksian plak nnti bile dah dpt abe baru,nk tkr dah x ble..hihihi

    ReplyDelete
  15. AKU PON DAH NAIK NYAMPAH NGAN BUDAK2 YG DUK MEROYAN BERCINTA. TIME SYG MENYAYANG KEMAIN PUT STATUS BERJIWANG SEINDAH ALAM... BILA GADUH PON X SEGAN SILU JUGAK... ADOYAIIII~~~

    ReplyDelete
  16. tu belom

    A: i love u sayaanggggg
    B: I Love you moreeeeee
    A: I love u moreee n moreee sayanggg

    Uwekkkkk..hak tuihhh nak baca

    ReplyDelete
  17. aq pon nyampah laaa ngan org yg camtu..annoying ok..kalo pompuan lg laa aku nyampah..cam murah sgt maruah dia..

    ReplyDelete
  18. kah kah kah...

    tu citer org muda...young adult yg matang trus tuka married je kalu depa dh nikah...

    ReplyDelete
  19. I'd suggest, Facebook kena block penukaran status selepas 3 kali tukar status. Menyampah, haha.

    ReplyDelete
  20. bahahahaa kalau aku, aku hide all post by NoLuvie. settle. HAHA!

    ReplyDelete
  21. nolurvie kan.forever alone la.

    ReplyDelete
  22. gmbr tu cm tgh korek idong smbil berpikir....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD