04 October, 2009

Dinding itu pun dinding aku laaa.....

Aku tak ler prak sangat kalau hidup berjiran. tapi takde la sampai tak tau nak hormat jiran. At least, aku jumpe kat depan umah aku tegor.. aku-yang-kacak-lagi-hensem nie tau gak nak bagi senyum dan salam. Ini muka dah ler ketat macam seluar Amy Search mude mude dulu. dier pandang, aku senyum, tapi muke ketat giler sambil menyidai boxer dier pada penyidai depan umah aku. Ermmm by the way, pintu umah kami sebelah menyebelah.

Baru kena sembelit ke ape?

Aku tak penah nak kisah dier parking penyidai baju dier betul betul depan pintu umah aku. Iyer laa aku paham.. sebelah dier matahari jarang nak bagi chance. Baju dier jatuh dari penyidai pun aku tolong angkatkan walopon tak sampai tahap nak gantungkan semula.. (...what??). Tapi bior ler dier pikir sendiri, janganlah sampai aku-yang-kacak-lagi-hensem nie  nak keluar rumah pon terpaksa jadi askar..nak kena menyelit...aku lap hingus kat baju dier kang baru tauuu....

Lagi satu, dia dulu suka memaku dinding rumah. aku tau ler beb umah tue umah kau, dinding tue dinding kau, tapi beb, pikirlah sikit, pagi pagi bute lu ketuk dinding, aku nak membute.. buat ape!!!..kalau yer pun dah nak klimaks, ko hentak jer laa katil tuee...jemmmm..

Ade sekali tue aku dah tensen sangat, asik asik ketuk dinding, aku bukak sound karaoke aku sampai kalau-boleh-terkeluar-anak-telinga, pas tue aku nyanyi lagu Negaraku http://emo.huhiho.com

...terus senyap...padan muke lu beb..lepas tue, dah takde dah ketuk ketuk dinding lagi..Agaknye dier ketuk dinding time aku gie keje kot...huhuhu...
http://emo.huhiho.com

4 comments:

  1. Amoi : tengkiu for your tutorials.....(^_^)

    ReplyDelete
  2. kah kah kah kah kah kah...lain kali ajak aku nyanyi skali..biar meroyan smp muntah dgr sore aku yg ala2 madu basi =))

    ReplyDelete
  3. Mellah : ko nyanyi jer..aku dah sumbat telinga ngan kapas...:))

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD