26 December, 2009

Wayang lagi...Avatar

Hari Rabu itu hari aku gie menonton AVATAR. Aku tengok preview dulu pon aku dah teruja nak menonton. Nampak macam best..


Dan..
Memang giler best. Terbaek dan Baekk Punyeeee. Memang tak sia sia aku bayo RM6 untuk menonton citer tue kat GSC Alamanda. Aku tak nak ulas pulas mahupun piuh jalan cerita dia. Korang gie tengok sendiri. Aku amat puas hati ngan effect dier. Langsung tak nampak tipu. Giler Cool.


gambar ihsan abang Google

Aku cuma mampu melopong, melopong dan melopong. aku suka dunia Pandora. Giler best. Bayangkan..lumut kat tanah dia, bila di pijak menyala macam lantai disco. Giler ko. Kalau aku pun aku akan tentang habis habisan nak lindungi Pandora. eh..terover plak.. ahaks..dan pasti filem ini akan menjadi koleksi DVD terbaek aku nanti..hunsff hunsff hunsff...

Oleh kerana citer tue best, so paham paham jer la macam mana penoh panggung. Aku, Man dan Sarsa terpaksa duduk asing asing. Nasib baik tak dapat tiket row paling depan.

Aku dapat seat D. Paling tepi. Paling terselit dan tersepit apetah lagi aku diapit oleh tiga orang gadis cun yang agak sihat walafiat. Oleh kerana aku sorang jer jantan macho, aku diam jer laa.

Cuma yang paling bestnya, seat aku di datangkan dengan motion capture vibrator, free audio subtitle, Free massage seating, short texting service alert, 1901 sausage aroma sniffing dan ulasan percuma yang ntah suis mane aku tertekan dalam gelap kat seat aku tue.

Giler cool. Bayo nam hinggit jer...huff huff huff.

***

Kalau korang nak rase seat tue, sila duduk terselit dan tersepit bersama tiga orang awek cun yang sungguh hiperaktif biler menonton wayang.. Korang leh dapat semua service tue..huff huff huff..

Tensyen aku.....

9 comments:

  1. best ke bro? bape bintang hang bagi?

    ReplyDelete
  2. alamanda ker?
    awat xajak..dekat dh tuh..
    hihi..

    ReplyDelete
  3. terselit dan terkepit?? :o:o
    3 org aweks?? :o:o

    =(( hati koyak.

    ReplyDelete
  4. kesiannya..xpe.. yang penting puas tengok kan

    ReplyDelete
  5. semua org bercakap pasal avatar.. hmm.. aku kena tgk jugak ni.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Dak Aboi : errmm boleh lah menahan.. lapan dari sepuluh bintang :D

    Noli : eh..?..dekat ker?

    Adza : ahaks...

    liyana : puas hati :d

    piNky LuCia: sila ke panggung yang berdekatan :D

    ReplyDelete
  7. ....tit...tit..tit..teeeeeeet...
    saja nak menyemak. mosan :|:|

    ReplyDelete
  8. best ke wei.leh la aku g tengok gak nanti..
    wah ko cam memerli aku jerk dok row paling depan tue..huh` terasa sampai ke halkum taw...oppsss mak tulen nyah...

    ReplyDelete
  9. Fen : kebabommmmmm...

    Eiyda: eh..nasib baik mak tulen nyah....:))

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD