25 February, 2010

Bila agaknye??

Dah lama aku tunggu....dan masih menunggu...masuk nie dah 25 tahun ooo...
Nak tunggu diorang cuba cipta kereta dengan enjin yang gunakan sekotak air kotak Yeos..
okeyh mahal...

Tunggu diorang cipta kereta berkuasakan air paip kalau tak pun air mineral...

kalau tak pun nak lagi murah...
cipta kereta dengan enjin yang menggunakan rumput..
proses proses terus jadi bahan bakar...
leh aku kutip lalang lalang yang meninggi kat tepi jalan area Nilai tue..

Takpun..yang berkuasa macam cerita Back To The Future Part 2 tu..
guna sampah jer..orang Malaysia nie pakar buang sampah merata...
senang jer aku cari sampah..

agaknye..bila eik???

***

Perbelanjaan makan si Putih aku lagi banyak dari aku..
Putih..ko mentekadarah minyak ke mandi minyak???

13 comments:

  1. hurm..mungkin sumer yg diciterkan tu ada dlm mimpi..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ahahhaa!! kalo guna rumput senang ajer, skang jugak aku beli krete, ehehe!! indahnyer dunia aku kalo camtu, huhuh!! :)

    ReplyDelete
  3. sue : kalau betul betul kan best kan kan kan...

    ieda Al-Habsyi: abis laa botak rumput bila semua pakai kereta...lepas tue..rumput plak naik harga...

    ReplyDelete
  4. kau ni aku ni pun da idup lame gak...seumo idup aku pun macam nak melempang org...mmg tak la kan ko tunggu la sampai gigi ko berambut pun tak kan ade nyer ciptaan tu...sewel ker..kang rege air lak naik kang...abis nak mandi ngan petrol lak ker nanti...mampussssssssssss semua jd org minyak kang..

    psst ko pg tgk blog aku...ade sesuatu ngeh ngeh

    ReplyDelete
  5. erin : hahahhaha.. ko nak lempang orang takpe...jangan lempang aku...hahahha...

    aku dah komen....:D

    ReplyDelete
  6. haaa,.,

    kamula yg reka keta tuh,.

    cikti pon nk beli jgk sbijik.,.

    ReplyDelete
  7. aku tuggu masa bila mnusia xyah pakai kete,moto etc even bejalan....

    ReplyDelete
  8. Peja : hahhahaha.. kalau berjalan pun tak yah...yer payah..

    ReplyDelete
  9. saya juga tengah tunggu bila kereta boleh gerak guna bateri AAA.
    t.kasih kerana sudi jadi follower saya !

    ReplyDelete
  10. Al-lavendari: ye ye uncle... err..boleh yer saya panggil uncle.. ahaks..

    ReplyDelete
  11. Aboi : putih tue..kereta daaa..ade ke kucing minum minyak??..

    Nini : macam macam laaa...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD