25 February, 2010

Bilik aku..aku yang punya..

Aku buat sessi terjah bilik aku. Sebab dah seminggu aku tak kemas bilik. So, kalau korang ternampak benda yang tak sepatutnya, korang buat buat tak nampak jer la. jangan tegur...sebab ini segmen terjah bila bilik tak kemas.

Okeyh..jom terjah bilik aku..


Opsss...alaaa..salah gambar...
ABC Jusco Seremban 2. Antara yang terbaek..
iklan.. iklan...heh heh heh..

Dari pintu masuk. Meja tengah tue baru beli..belum sampai sebulan pun. 
Pasang sendiri dengan penuh gigih.

Workstation aku yang lama. Bersepah kan kan kan...jap aku close up

Hah...hambikk...aku pun dah tak tau nak kemas macam mane..




Ade koleksi komik komik peberet aku..


Model kapal perang Bismarck aku..



 
Koleksi DVD dan VCD...semua ori eh..takde cetak rampok..


Koleksi buku buku kisah Perang Dunia Ke Dua..

 Antara koleksi DVD ngan VCD cerita perang aku..ade lagi..aku malas nak selongkar gobok
..[..warmonger eh?]


PC lama...dah berkurun aku tak on. Masih elok..cuma banyak virus bersarang..
malas aku nak pest control..


 Tabung aku..menyimpan untuk masa depan...


errr....Apehal??????
Kenalkan penguin aku..nama dia POJIN
dah tujuh tahun temankan aku tido.

...Hunsff Hunsff hunsff...

***
Bilik aku selain dari wi-fi aku sendiri..ada lagi lima wi-fi sesat yang entah dari mane datang.
Tiga secure...dua lagi tak.
Kalau aku tau, aku tak langgan Stimix. Guna wi-fi free jer..

15 comments:

  1. perghhh..kemas mengalahkan ppuan!hihi
    ke ada ehem tolong kemaskan??wakaka

    ReplyDelete
  2. kita tjk bilik kita...dia pun nk tjk bilik dia gak ek :p

    ReplyDelete
  3. Lanun ada bela penguin.. sungguh menawan kalbu.. huhuhuhu.... (>_<)

    ReplyDelete
  4. wah..wah..kemas tol anak bujang nih..bagus2..nii bukan kategori semak ni kategori kemas..tapi kalu benda2 kecik bawah kapal perang tu dikumpul daam satu bekas laaaagiii kemas..hehe

    ReplyDelete
  5. Ojinz!! ape kau wat kat seremban 2..??

    org serembankah dirimu..??

    oih!! aku ade tabung kepsi tuh..masih berduit. yaaa!! muziknye pon masih elok.

    ehe..

    ReplyDelete
  6. Wanie-sang : kemas sendiri laaa cik kak oii.. sape plak yang nak tolong kemaskan..hua hua hua..

    maisyara Pot! Pot! : kemas ker.. huhuhu..takde kemas pon..

    Miss Nurul : alaaa..sekali sekala tiru ape salahnye keh keh keh..

    ReplyDelete
  7. Ju@Lucky^Mummy : erk.. ha'ah... (blush blush)

    dak Aboi : ade laa sikit.. banyak yang dah hilang...

    ReplyDelete
  8. Kniedaz : tak leh kemas..sebab dulu dah buat macam tue..tapi barang barang tue selalu kluar balik...

    Nini : errr..gie detimm...ahaks..

    bukan duk seremban.. duk area area sepang nie haa..tapi selalu gak aa gie Jusco S2 sebab detim...lalalalala..

    ReplyDelete
  9. bilik aku lg bersepah dari blk ko ojinz..penuh ngan brang2 antik zaman 80an :)):))

    ReplyDelete
  10. pinjam band of brothers weh...hehe..

    ReplyDelete
  11. Hyde : hoh?.. lapan 8oan??., ai like...

    Avid Gunner : boleh pinjam..lepas tue pulangkan balik.. itu third set yang aku beli...member pinjam tak pulangkan balik..

    ReplyDelete
  12. wei bagi aku sewa dvd2 ko. kire murah2 sudey. pastu nt aku rekemen sekuntum bunga kt ko maw? ;p

    ReplyDelete
  13. BUKAN MAIN !
    SOALAN !
    SOALAN !
    "Kenapa tilam takde cadar?"
    atau
    "Kenaoa tilam itu seperti tak bercadar?"

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD