28 June, 2010

Nak dua. Ayam!

Aku dah tahap kronik duk keje kat opis. Aku dah malas nak pikir ape ape. Aku rase nak coti jer..tapi..nak simpan cuti untuk minggu depan.

Aku ikut Pak Zali ke IPD Sepang sebab nak buat report polis. Aku temankan jer. Sambil tue jeling jeling gak awek polis yang kiut miut. Agak agak kalau aku swit swit..boleh di kira sexual harassment tak?..

Balik dari IPD, kitorang singgah jap kat pasar malam. Pak Zali kate nak beli lauk sebelum balik. Aku ok jer. Aku malas nak turun dari kereta.

"Ko nak kirim ape ape tak?"
soal Pak Zali.

Aku geleng kepala.

"Makan makan kat opis?"

Aku diam kejap.

"Takpe laa..nanti aku belikan. Ko nak Apam Balik tak?"

Aku mengangguk.

"Nak dua. Ayam yer! Takmo kuah bawang, nak kuah kari!"
Pantas aku mengorder.

Pak Zali diam sambil pegang pintu kereta pandang aku ngan muka kompius tahap Suria Perkasa Hitam.


***

Agaknya..dalam hati Pak Zali dok pikir..
Kesian...Dah beso panjang, Apam Balik ngan Murtabak pon tak kenal..

23 comments:

  1. hahahahahahahaha.. kesian...

    ReplyDelete
  2. ntahnye
    gwapon kompius

    gyahahahahah~

    ReplyDelete
  3. tu petande tu bro...
    petande jerman nak kalah tu

    ReplyDelete
  4. sebab terlampau lapo atau tetiba mereng bro? hehehe

    ReplyDelete
  5. hhahahahhaha....
    bingai...
    ske pk laen ckp laen!
    bongok ahh ko!

    ReplyDelete
  6. hahahahaha..aku suke watak pak zali..

    sengal la ko ni..apam balik ngn murtabak pun xtaw beza..hihii

    ReplyDelete
  7. apam balik dengan murtabak mana ada beza.. dua2 bole masuk perot dan digest dengan cepat..

    ReplyDelete
  8. hahahahha

    hahahhahah

    ape daaaa berangan banyak sangat ni

    ReplyDelete
  9. Hellioz:

    gua lagi kompius ngan lu..
    muahahhahaha

    ReplyDelete
  10. farid MOFASAD:

    dulu memang aku ade mintak keje ngan SAKAI, jepun..
    muahahhaha

    ReplyDelete
  11. Bullet:

    cit!
    Jerman mesti menang tue..

    ReplyDelete
  12. Kniedaz:

    sebab terlebih pikir kot..

    ReplyDelete
  13. Aki:

    cit!..
    diam laa makcik! Pot pet pot pet..

    Muahahhaha

    ReplyDelete
  14. xtionkamen:

    aku tengah pikir benda lain mase tue..

    ReplyDelete
  15. ice♥ice:

    huhuhu.. agaknye kot.

    ReplyDelete
  16. Fiq:

    ya betollll...
    muahahhaha..

    ReplyDelete
  17. Wanie;

    ..huhuhu..
    ..gua pikir banyak laa der!..

    ReplyDelete
  18. haha.. patot la pelik semacm jer..

    =P

    ReplyDelete
  19. Simpati gila dengan kau. sekarang dah kenal? HAHAHA

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD