12 June, 2010

Tag lagi - Rajin mengomen

Aku terkena lima tag.. semua binik orang yang tag aku.
Hua hua hua..

Masak aku gini.
Ini yang last aku buat ye nok nok sekalian.
Silalah kesian kat aku nie..

Aku pakejkan sekali. Yang tag aku dah penah buat, aku tak buat lah ye. Korang jangan sentap plak..

Tag nie dari Mariam Ogawa juga dari si Erin
hambik ko..dua dua binik orang.


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

Mariam Ogawa aka Wanie

1. Beliau sangat selamba
2. Beliau ahli VF.
3. Beliau suka turn on turn on an ajak orang lain turn on same.
4. Blog beliau hari hari apdet, dua tiga kali sehari. Macam berita terkini.
5. Beliau panggil laki beliau Labu. Tang mane yang labu, jangan tanya aku. Tanya dier.

Erin

1.  Aku sesat jumpe blog dier entri pertama yang aku baca tentang roti gulung goreng  tue. Ayat dier guna buat aku senak perut. Aku follow dendiam lepas tue baru declare ngan dier...declare jadi follower!
2. Beliau dah berkahwin. beliau panggil laki beliau Boo.. tanya dier..jangan tanya aku.
3. Entri blog beliau banyak pasal makan.
4. Beliau suka menulis ngan selamba.
5. Aku ade penah dapat adiah dari blog dier. Saiz L belang belang biru gitu. Masyeh nok. Adik aku tak merungut pun...

Jot down 10 interesting facts about yourself or your hobbies.

☺ Aku seorang lelaki. Makcik Erin, sila take note. Mak bukan nyah nok! awwww..
☻ Aku kengkadang rajin kengkadang malas
☺ Aku tak berduit sangat. Awek awek tak yah ngurat. Buang karen jer.
☻ Aku suka merepek.
☺ Aku bercakap ada masanya orang tak paham.
☺ Dulu aku jiwang berkarat guna WD40 pun tak leh ilang. Skang nie err...
☺ Aku suka aiskrim, tempe ngan keropok ikan.
☺ Aku layan ABC gak
☺ Perasan kacak. Tapi...memang kacak pun. Korang silalah percaya.
☺ Aku tak plan awal awal ape mende yang aku nak buat. Sebab selalunya..memang tak jadi..


***


Pick your 10 most deserving receipients and describe them

 
1. Mish Lolipop - aku tak tau aa beliau boleh buat ke idak. Semalam hari last beliau praktikal
2. Dyas - beliau nie..ehem ehem..
3. Hydolarc - beliau salah sorang ahli VF dan geng sawan aku. Silalah hyde..jangan memalu
4. Ina Png - beliau juga ahli VF.
5. Kamu yang baca blog nie.. hahahaha..


dah..
cukuplah tue..

10 comments:

  1. tag tag tag.. bila la bule pakai jam tag heuer tuh..

    ReplyDelete
  2. PeiPei:

    tak rajen..
    tapi hargai permintaan orang..

    ReplyDelete
  3. lynn;

    ahaks..
    terpulang kepada anda..

    ReplyDelete
  4. suka baca tag, jawab susah sikit..

    ReplyDelete
  5. awww nakkk

    terharu aku ko buat tag ni

    boleh?

    wahahahaha

    ReplyDelete
  6. Daun:

    tau dahhh.. biasanya nak menjawab tag nie seksa...

    ReplyDelete
  7. wanie:

    ..hahaha..
    amacam..boleh tak aku jadik skandel ko??..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD