11 June, 2010

Wayang lagi..

Aku dah layan Karate Kid ngan The A-Team malam tadi.

Karate Kid

Not bad...Cuma citer dier panjang sampai naik kematu bontot aku yang gebu nie. Fight scene tak banyak tapi yang ade memang boleh layan walopon budak budak jer yang berkung fu.

Plot cerita macam versi Karate Kid yang lama. Tapi dah di olah style 2010.

Okeyh.. diorang berkung fu, tapi apesal tajuk dier karate kid?


The A-Team

Memang terbaek.
Aku membesar dengan The A-Team. Watak yang sama tapi pelakon berbeza. Tapi masih ade rempah dan rencah the A-Team TV.
Sape lom tengok, gie tengok. Aku malas nak ulas.
Nanti kang korang baling terompah kayu kat aku.

***

Sebelum masuk panggung tayangan The A-Team.

"Jang, Man suruh beli ape tadi?"
soal aku.

"Air mineral ngan 1901"
jawab Sarsa

"1901 tue dier nak ayam ke chicken?"
soal aku lagi dengan muka innesen.

***


Otak dah tepu.

16 comments:

  1. 1901 tue per weh???? (dengan muka blur)

    ReplyDelete
  2. Mish:

    ..aiyyaaaa...1901 itu hotdog maaaaa..
    kat GSC ade jual..

    ReplyDelete
  3. aah..gua br nk tye..

    ayam ke chicken?

    gua pilih chick.hahaha

    ReplyDelete
  4. hahahahha.. aku pun mule2 terpikir... si sarsa beli pe?? pas pk blik ayam ngan chicken tu kn sme... hahahhahaa...

    ReplyDelete
  5. hahahaha!!

    kalu kamen pilih chick...
    aku pilih yam!
    ahhahahaha

    ReplyDelete
  6. so, nak aym ke chicken nihh??

    ReplyDelete
  7. sy mo beef.. =p~

    tu laa.. pegi tgk mubie, tinggalkan sy..
    sob sob sob~

    ReplyDelete
  8. ayam ke chicken?

    meh wa cium lu sekali baru lu tau apa itu ayam, apa itu chicken

    lu apahal sengal sangat hahahah

    ReplyDelete
  9. xtionkamen;

    ..aiyyyaaa...tak cukup umur lagi laa der..

    ReplyDelete
  10. nur:

    hik hik hik...selo nak pikap kah??..
    tepu gak laa tue..

    muahahahha

    ReplyDelete
  11. Aki:

    abis tue..aku pilih ape??..

    ReplyDelete
  12. cikTi:

    ..errr..
    beliau amik beef..
    ahaks..

    ReplyDelete
  13. wanie:

    lu cium gua..
    terus wa tak tau beza hotdog ngan bege..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD