01 June, 2010

Terasa nak mencarut..tapi aku tahan Jebat!


Aku bayo mahal mahal..ini jer ke yang leh dapat???
Mana WCDMA? HSPA? HSUPA?
Mane? Mane?!

Operasi Blogwalking terbantut!
Tengah menahan marah sampai lapo!
Nak pekena nasik kandaq sat!

22 comments:

  1. Mish:

    ..nie..sebab tahap keseloan berukben mencapai tahap gigit kaki kerusi...

    ReplyDelete
  2. hahahahha.. biasa r tuh... kdg2 cam nak pi ktok broadbnd tu dgn tukul besi.. nsb bek pk duit dh byr.. hakhakhak..

    ReplyDelete
  3. haha gprs je??

    aku pung bayo mahal weh

    130+ sebulan utk berukben ni

    ReplyDelete
  4. Jantan Keparat:

    uishh.. name..tak leh blah tul..wakakakaka

    ReplyDelete
  5. tukar P1wimax je..celcom ke..xpun masuk je la streamyx..nk lg sng g cc..insyaAllah..cara2 yg aku bg tu berkesan..amalkan k..

    ReplyDelete
  6. ko spesis aku ke??marah je nak makan..hahaha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. hahaha kan aku da kate jinz..aku da anto berok beng tu ke hutan die balik sebelah klcc tu...mmg jahanama jahanam ko tau tak..penat jer aku solat kang biler tang nak online aku maki abis terus pahala aku kosong.....ko sabo ekk...tu dugaan sikit baru tu...ko tunggu ehh labu,sok sok die bt lagi hebat dr ni...tu jam ko jgn hempas lappy ko yek...make sure surah lembut hati ko hapal taw nok...!!sekian x-penaja beruk beng ...

    eh jap gelak setan luper..wakakakakakak

    ReplyDelete
  9. Nur:

    errr..terasa nak ketok gak..sebab belom bayo lagi..tapikannn.. errr..takpe laa...

    ReplyDelete
  10. wanie:

    aku murah sikit kot...tapi nak jejak gak aa 100..
    tue yang aku marah tue..

    ReplyDelete
  11. xtionkamen:

    ini yang no 2 der..stimix memang dah ade kat umah...baru lepas kena potong itu hari..pon same gak buat hal..

    ReplyDelete
  12. ienafazlyna:

    aku kalau marah...aku nak makan orang..

    ReplyDelete
  13. Erin:

    ko memang kejam nok..bencik aaa...!

    ReplyDelete
  14. hehehe.. tak nk streamyx ke bro?

    ReplyDelete
  15. tu pun kire bgus la sbb ada gak line... klu kat umah sue lag hampeh... hangin tul..

    ReplyDelete
  16. Jard:

    stimix dah ade kat umah.. beruk nie guna bila keluar dari rumah..

    ReplyDelete
  17. Sue:

    sama samalah kita bersabar...hua hua hua

    ReplyDelete
  18. lau ngah marah..memang elok p makan k..leh ilangkan segala marah2 tu..tapi jangan amalkan selalu sifat marah ni..kang xmasal je gemuk..asal marah je makan...asal marah je makan..asal makan je marah..haish...lalame gemuks..aiyok..hehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD