02 June, 2010

Blogger Picisan ..menentang kekejaman Israel

Aku selalu bayangkan, kalau boleh meteorite jatuh berkepuk kepuk kat Israel tue..bior jahanam sekor sekor Yahudi tak sedo diri tue..
Aku selalu bayangkan, aku ade superpower, aku juin Jihad aku pancung sekor sekor askar Israel yang berlagak tue..

Mereka Syaitan bertopengkan manusia.
Tapi aku cuma blogger picisan. Aku cuma mampu seranah di dalam hati.
Mereka terang terang samseng, tapi dunia masih tak peduli.

Tapi, kalau kita bersatu, pena kibod boleh jadi lagi tajam dari pedang.

Aku juin kempen Alvin and the gang sebagai Blogger picisan menentang kezaliman Israel dan Zionis! Tak sedor diri tul mangkuk yang menumpang di tanah orang tue! Hakkk ptuih!

Semoga mereka yang terlibat di lindungi dan dalam keadaan baik selalu.



*********** copy paste **************


pilih gambar mana satu terbaik untuk blog anda (klik gambar utk saiz sebenar)
sila letakkan gambar itu di SIDE BAR anda!!
LETAK GAMBAR ITU DI WIDGET PALING ATAS SEKALI!!!
SILA BUAT ENTRI TENTANG LOGO INI DI BLOG ANDA!!!
DAN GALAKKAN MEREKA MEMBUAT ENTRI LOGO INI JUGA!!!
supaya rakan - rakan blogger kita yang lain tahu akan
kesungguhan blogger picisan seperti kita ini!!!
apa guna follower berjuta juta
kalau xboley tolong setel kempen picisan ni??
(aku takdek follower ramai macam tue...tapi..tak kisah aaa..)

8 comments:

  1. hehehehe sokong kat fb..tp kalau juz letakkan banner je dlm blog xleh ke en aujinz???

    ReplyDelete
  2. sokong..smoga Allah melaknati israel..

    ReplyDelete
  3. Wanie-sang:

    janji sokong ...huhuhu

    ReplyDelete
  4. ishiko:

    mari sama sama sokong... bukan rugi pon..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD