12 July, 2010

Belajar keraskan tangan..

Pak Zack suruh aku edit gamba dier ngan Bigboss, aku buat keje lain.
Aku boikot cara aman.

Ini kerastangan aku kalau aku buat buat boikot bos aku.

Klik bagi besar.

Korang nak beli?
Aku jual RM10 satu. Kawan kawan punya pasal aku jual RM15 jer. Limited Edition.
Itu sebab ade PrinzTm.. kalau ade QueTm, tambah lagi seratus..
Gagagaggaga...

Amacam bisnes proposal gue. Memberangsangkan tak?

19 comments:

  1. aku cume nak tanya

    ape bendanya tu

    ReplyDelete
  2. hahahha..
    dah agak dah..

    itu kotak dentyne kosong laaa..
    aku cuma decoratekan jer..

    muahahahha

    ReplyDelete
  3. lu tolong gua boleh??



    kreatifkan kentut gua nie lagi comel


    ppprrrruuuuutttttttttt


    tolong plz!




    >>_____<<

    ReplyDelete
  4. wow! kreatif! jeles sesaat kejap. :P













    kenapa kawan2 punya lagi mahal daripada biasa? (",)

    ReplyDelete
  5. erkk... spesis apa produk ko 2??
    utk harga aku... FOC kn?? hehe

    ReplyDelete
  6. arrrr...janji nak bagi freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..


    >>.<<

    ReplyDelete
  7. aku ingat sharp pencil. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. oley sbb ang dgn aku,kite giler samseng punye kamcheng,so aku bley dt free ar kan?cume...aku nak lagik giler grand dr atas 2.keh3

    ReplyDelete
  9. nasib baik wanie dah tanya apa bendanya tu..huhu..kreatif sungguh!

    ReplyDelete
  10. Parid:

    cit!
    sila guna air freshner!

    ReplyDelete
  11. maisyara:

    gagaggaa..
    sebab kawan kawan dah paham..bisnes is bisnes..gagagga..

    ReplyDelete
  12. Aki:

    ape? FOC?..
    ..talak untung lorrr..

    ReplyDelete
  13. Fen:

    muahahhaha... eh iyer ker??

    ReplyDelete
  14. izansalleh;

    bukan laaa..kotak Dentyne tue..

    ReplyDelete
  15. Aleen:

    nak lagi grand?..
    ..lempang Grand Slam mau???..
    Gagagagaga..

    ReplyDelete
  16. Kniedaz:

    ahaks.. layan kepala la Kak..

    ReplyDelete
  17. en aujinz!!!!!!!!!!serius chantek!!!!plz nak satu!NAK OKEH!tak nak beli..hehehe

    ReplyDelete
  18. kreatif ar ko....

    ttpi bsns proposal ko direject mentah2..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD