25 July, 2010

Gigih..

Aku sanggup drive dari Sepang ke PJ SS2 meredah trafik jem walopon aku bukan seorang pencinta trafik jem dan takde keje aku nak redah-trafik-jem-kalau-aku-takde-benda-penting nak buat.

Dan malam Sabtu, walopon bersusah payah aku redah trafik jem, misi aku gagal sebab tak cek dengan betul masa operasi kedai tersebut. Aku memaki diri sendiri dalam kereta.

Semalam dengan gigih lagi, aku redah jalan LDP yang jem macam chicklucker depan IOI tue. Tapi usaha aku tak sia sia sebab aku sampai ke destinasi dan berjaya dapatkan barang tersebut.

Amoi kedai tengok aku dengan muka konfius dan penuh tanda tanya terpancar di dahi mereka.



Ini barang yang aku sanggup redah jem untuk dapatkannya.
Aku ade projek jahat.
...Muahahahhahahahahhahhaa..


Dan..sessi pemanas jari sebelum ke projek sebenar..
nampak sangat skil menjahit aku dah berkarat..
Muahahaha..

Lu worang jangan kutuk lelebih..
Ape?! 
Ingat lelaki tak reti menjahit ker?

22 comments:

  1. aujinz; donat tu artificial ke? or betul2...explain lah lebih2 sikit baru paham..hehe

    ReplyDelete
  2. Lia:

    Donat tue artificial.. berkaitan dengan kain yang di beli.. :P

    ReplyDelete
  3. waah kah kah..misi dah nak mula!
    jinnn..saya tungguuuu...


    keh keh keh.

    ReplyDelete
  4. ooo~
    ko nak buat donut tipu..
    sggup beli kain~
    bgs tol!
    msk bley
    jahit boley!
    hahaha

    ReplyDelete
  5. nak satuuuu? sayang i kannnn? hahahaha

    ReplyDelete
  6. aku rasa aku hina sangat daripada ko ni. sebab, donut ko menjadi. aku nak jahit baju sendiri pun fail! damn!

    ReplyDelete
  7. tak heran sbb kelas mjahit aku dulu, ada laki gak..terer lg dr aku..

    tp laki tu nmpk laki normal je

    so aku takkan gelak kan ko..


    hehe

    ReplyDelete
  8. Dewman:

    dan dan laaa tuuuu...
    gagaggaga

    ReplyDelete
  9. Pelaatt:

    hahahahhaha..
    bapok pon belum tentu leh menjahit tau..

    awwww....gagaggaga

    ReplyDelete
  10. Syaf:

    kesiannnn...
    huahuahua..

    ReplyDelete
  11. maisyara:

    isk.. ko tengok, aku jahit tepi tue kasar per..

    biase aaa..lelaki tangan keras..

    ReplyDelete
  12. Ann:

    kah kah kah..
    nak kate aku lembut laa tue..

    cit!..
    aku cuma minat seni jer..
    ape ape kraftangan yang aku minat, aku buat..

    ReplyDelete
  13. ehh..tu kain felt kn??? dah lama cr tp xde jual kt my hometown...teringin gak nk jahit2 gn kain ni..:))

    ReplyDelete
  14. dalam dia kamu sumbat ape? nak jadik kan donut tuh kembong?

    ReplyDelete
  15. Jom kahwin! jom kahwin! TT_TT mana nak dapat lelaki cam ko. aku pun tak shebat gini. mmg tak hebat lah snang cerita. HAHAHA

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD