26 July, 2010

Jiwa seni..

Selain memasak dan menjahit,

Aku suka gak membaca komik,

semua manga...kalau nak Hentai sila tanya Frodo..


Suka membaca novel,

Tak nampak plak buku Mein Kampf..tulisan idola aku.. Adolf Hitler


Suka mendengar muzik,
sori..gua kopak..tak mampu beli CD..
Doploh taon lagi, agak agak kaset nie leh capai nilai Platinum tak?

suka gak menonton video..

Aku dah khatam citer nie lapan blas kali..

Korang rase laa.. aku dah cukup berjiwa seni ke belom???..


17 comments:

  1. banyak nye koleksi..

    aku de gak koleksi komik...tp since kt tmpt aku ni ssh nk cari komik yg suka..ak dh stop beli..

    ReplyDelete
  2. Ann:

    langgan jer laa..

    huhuhu

    ReplyDelete
  3. suka gak bace manga..tp xpenah beli..bace on9 je..(^_^)

    ReplyDelete
  4. eh, kaset... samalaaa kita... zyra ske beli n simpan kaset... yg ori tau... hmmm.. tp skang tersimpan je laa.. manede dh kaset player... :(

    ReplyDelete
  5. sile kumpul coli merah

    mungkin baru cukup nilai kesenian

    kahkahkah

    ReplyDelete
  6. payah nak carik lanun yg suka masak,mnjahit dan suka baca komik plak tuh...


    wah2..
    satu dalam seribu ke ape..

    ReplyDelete
  7. gua koleksi porno banyak adalah

    ReplyDelete
  8. kalu lu manga wa ske shoju..... hehehe.. feel beb~ novel grafik japan~

    wa suspek dvd 2 lu katam 18 kali sbb dvd tu je yg lu ad~

    ReplyDelete
  9. ang kate nk jadik imam aku.lps nih sila tuka koleksi ye.. :P

    ReplyDelete
  10. Hana devushka:

    online ok gak.. tapi time takde lappy, komik leh layan lagi.. :D

    ReplyDelete
  11. zyra:

    ape plak takde..
    ade jer.. cari kat kedai.. :D

    ReplyDelete
  12. wanie;

    ok.. lu ader tak kaler merah??..
    gua nak start koleksi nie...:">

    ReplyDelete
  13. cikTi:

    bukan la sampai macam tue..
    cuma mempelbagaikan skill.. tak yah harapkan orang jer..

    ReplyDelete
  14. Pelatt:

    porno?.. dulu gua pon banyak..tapi dah tobat..

    ReplyDelete
  15. Aki:

    Shoju ke shoujo?.. gua pening..

    lu der.. itu yang gua tunjuk..yang koleksi gua tak tunjuk.. ade lagi..

    sebab dalam entri sebelum nie gua dah publish koleksi dvd gua der..

    ReplyDelete
  16. Aleen:

    owh..terbaek.. nanti gua tukar.. :D

    ReplyDelete
  17. hehe..ade gak buku mein kampf tp x hbes bace pon lagi.

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD