04 August, 2010

Biskut punye pasal..


Cakap siang pandang pandang..
Cakap malam..dengar dengar..

Kan dah berbakul bakul kena maki. Mesti trauma nak makan Famous Amos dah pas nie..

Dia dah mintak maaf..walopon bunyi macam tak ikhlas..

tapi sape kita kan nak judge hati orang..
tapi..pengajaran tetap dah di terima.

Sama sama beringat!

27 comments:

  1. blog update siang2 pe kes? ahaha

    ReplyDelete
  2. uishhh... giler aah.. terang2 tuh... adehh laa..

    <-- ank jati selangor, tp xpernah nk hina2 tmpt lain semata2 kerana biskut... (T_T)

    ReplyDelete
  3. nampak kehinaan beliau cakap macam tu. isk!

    ReplyDelete
  4. gua nak maki


    tapi gua kacak


    so,


    gua kena jaga kacak tu


    dan 


    gua tak boleh maki


    sekian

    ReplyDelete
  5. Hiro:

    entah..apesal entah.. muahahahha

    ReplyDelete
  6. Zyra:

    tue la pasal..
    sekarang..sape yang susah???

    ReplyDelete
  7. parid;

    lu memang kacak.. hua hua hua

    ReplyDelete
  8. kesian laaa dia....









    errr... bkn pompuan tuh... tp biskut yg sedap lg menggiurkn tuh... nape laa dia terlibat same?? (T_T)

    ReplyDelete
  9. Zyra:

    beskot tersebut tak bersalah...

    ReplyDelete
  10. tuela, tk menjaga bahasa...ade ke kerana kt johor takde famous amoi dia bantai kata HINA.. abis ape jek ade kt kedah?? ade org lain nk kate HINA nya kedah takde sekian sekian?? ek eleh...kena buang negeri br padan muka..buatnyer sultan johor murka..padah la jawabnyer

    ReplyDelete
  11. perghhh kan dh kena..nk melawak tp ayat tu xleh bla...emmm....tp dia dh mintk maaf..terima jela...Nabi ampun kn umat...ni kn kita org biasa..:)

    ReplyDelete
  12. MiszNoRul:

    hua hua hua..
    takpe...mesti dah insaf dah tue..

    ReplyDelete
  13. wanie-sang:

    dah maafkan beliau..
    cuma sebagai ingatan kepada yang lain..

    ReplyDelete
  14. aku pon peminat femes ames..payah2 balik buat kat rumah la..bukan payah mane pon .

    seb bek puan tu cumey anaknye..haha

    ReplyDelete
  15. sedap sangat ke femes amos tu?

    ReplyDelete
  16. aku nk bce stetmen dia mntak maaf tu...
    xjmpe la bro

    ReplyDelete
  17. pergh,da beleluasa ek psl kes nih.hadess..ekau bukan oghang joho pon.buwek apo nak kesah.hu3

    ReplyDelete
  18. Fiq;

    tue laaa..tak berbaloi nak hina hina hanya kerana beskot..

    ReplyDelete
  19. Kniedaz:

    ala kak oii..beskot coklat bese jer..
    macam chipsmore.. sedap sikit jer laa kot..

    ReplyDelete
  20. Aki;

    page tue dah delete kot..

    ReplyDelete
  21. Aleen:

    hahahha.. silo baco entri den yang lamo lamo.. den sekeh laju laju kang..

    amik..buat peringatan..

    ReplyDelete
  22. wpun dia dh mintak maaf tp bekesan kepada mereka , anak jati org johor.. bak merenyuk kertas kalau dibuka balik boleh nampak renyuknya..

    aku duk parit raja 4 tahun, aku tk pernah skit pun kutuk ..wpun nk pegi suping complex jauh kena pegi kt bt pahat ..nk suping brg kena gi welward jek bukan kt tesco, giant atau carefour..hidup jek..

    ReplyDelete
  23. MiszNoRul:

    sebab hang matang.. dier tak..

    ReplyDelete
  24. pasal biskut jer..kecoh satu msia

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD