25 October, 2010

Kena makan bawang putih lebih nie..

Hari nie, aku masih pening pening lalat lagi. Tapi dah ok la sikit.
Jumaat lepas, aku dipaksa oleh bos aku suruh review cctv sebab ade kertas kerja yang nak kena hantar kepada bos yang nak terbang ke LA.

Dari pukul enam sampai pukul sebelas malam aku dok mengadap tayangan yang lansung tak menarik, kaler tak cukup, grainy, sangkut-sangkut dalam bilik yang gelap semata mata nak cari sabjek yang tak di kenali di dalam rakaman.

Lepas pukul sebelas, aku angkat tangan ngan bos aku, dengan iman aku menipis dek terganggu, aku serender. Kepala aku dah berdenyut, mata aku dah berair.

Esoknya, Sabtu, demam..hingus meleleh leleh.
Nasib baik tak kena offload dari flight masa nak balik KL.
Antibodi dah tak kuat...kena makan bawang putih lebih la nie.

***

Hari nie, aku nak sambung sakit kepala balik.
Lepas tue aku nak MC seminggu.
srot srot srot..

24 comments:

  1. pokcik. makan ubat. nanti ai soh madus ai bagi extra care kat yiu naaaaaa...keh3

    ReplyDelete
  2. aiyoo...sronok nyer mc
    weee~~~nk skit jugak....sbb nk cuti
    hehehe

    ReplyDelete
  3. kurang antibiotik mkn bawang putih ea??? oooo

    ReplyDelete
  4. mkn lah bwg putih byk2.......biar mulut ko berbau bwg putih jer

    ReplyDelete
  5. mkn bawang merah ke bawang goreng ke,xboley?muahaha

    ReplyDelete
  6. Maisyara:

    kalau boleh..nak jugakkk...

    ReplyDelete
  7. Nurkaloi:

    kalau sakit tak seronok laaa...

    ReplyDelete
  8. xtionkamen:

    konfem bro..nak pengsan aku..

    ReplyDelete
  9. Aki:

    haiyyyaaa.. sebab tu olang cina suka makan bawang putih maaa..

    ReplyDelete
  10. Ann:

    ..isk ..okeyh ape..koh koh koh

    ReplyDelete
  11. Aleen:

    ..boleh..
    ..lempang kang..

    ReplyDelete
  12. aiikkk...tak sronok kerr....pat cuti...pat mnje ngan org tersayang...hek hek hek

    ReplyDelete
  13. klu penin mmg kn mkn bawangputih lebih ker???? x tau punnnn

    ReplyDelete
  14. ko jadikan lah bawang putih goreng sbg kudap2an ko..hahahah

    ReplyDelete
  15. Nurkaloi:

    namo laaa.. demam tak besttt..

    ReplyDelete
  16. Sue:

    haiyyyaaaa... resepi turun temurun tue..koh koh koh

    ReplyDelete
  17. bawang puteh ....
    seharum semerbak setanggi sorga
    udara yg nyaman mnyihatkan badan!



    >>____<<


    minoom bnyak jebonnn

    ReplyDelete
  18. frodo

    lame tak nmpak bai...koh koh koh..
    Minum air banyak lagi hingus gua meleleh byk..

    ReplyDelete
  19. siannya..jangan lupa makan ubat

    ReplyDelete
  20. chop.. chopp!!! pe kene mengena bawang putih???

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD