19 November, 2010

Hari Jantan Sedonia

Hari Lelaki Sedonia
 
dengan
 
Hari Tandas Sedonia

disambut pada hari yang same?

Sheetttt!!!

***


Hahahahha... Diskriminasi nie!

Pak Zali kata:

"Bro, rambut baru potong ka?"

aku kata :

"Ha'ah..kacak tak?"

Pak Zali kata:

"Heh... kacak takde laa..tapi kalau kau pakai tudung, aku cakap ko cantek!"

Argghhhh... mak maskulin nyah!
Ok..ade sape sape nak suggest aku nak pakai shawl ape?


Selamat Hari Lelaki Sedonia...khas untuk mereka yang keras aje.


14 comments:

  1. kueng3.. apakah?? haha
    adeh.kene cuci toilet arini -__-"

    ReplyDelete
  2. Sab Buenoo:

    keh keh keh..
    kena denda cuci toiletkah?..

    ReplyDelete
  3. jap.. xpernh nmpak gambar si aujinz..nih ade sape2 ley bagi link tak:-" mahu tgk kacak...ke dari jay:-"...nak kene basuh tandas lah harini:-" nak kene usha..mesti harini bilangan lelaki bertambah kat wad heheheh=))

    ReplyDelete
  4. Ann:

    owh tidak.. bukan kata jambu, mempelam pon takde..

    koh koh koh..

    ReplyDelete
  5. Miss Jay:

    lalalallaa... cuba cari kat dinding dinding toilet...lalalala..

    ReplyDelete
  6. lalallala....
    dinding toilet=muke aujinz ke:-"
    oowh manenye jay agy hemsem:-" lol
    heheh..jgn mara guraw;))

    ReplyDelete
  7. wow!!
    nyah ke ko?
    ahahah....
    ojin ojin ojin...
    layout da tukar...
    cantek!ijau2!!!

    ReplyDelete
  8. oii pakai chat box la... xyah da pkai shout mix tu

    ReplyDelete
  9. Aki:

    hahahahha.. mak bukan nyah nok.. silalah percaya..

    wakakaka..:))

    ReplyDelete
  10. Aki Lagi Bun Bun:

    aku memang tak guna shoutmix kat cnie.. aku guna oggix..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD