13 December, 2010

Arghhhhh!!!!

Korang bayangkan macam nie

Boss nak report cepat,
dia nak meeting kat Subang,
pas tue mintak siapkan report database yang sepatutnya siap dalam tempoh dua hari,
taip
taip
skip breakfast
taip
taip
Skip Lunch
taip 
taip..

..plapp!!
Power failure..

..dan..
aku tak sempat nak save.


Tayar kete sape aku nak giget nie?!!!

26 comments:

  1. sabar2.. sabar kan separuh daripada iman.. =)

    ReplyDelete
  2. tayar kete saya.. sila gigit dengan cepat.. muehehe

    ReplyDelete
  3. bro.
    sabar jangan geget tayar sape2.
    t gigi ko jugak yg patah.
    da tak kacak.


    izinkan aku gelakkan ko sekejap.
    kahkahkah =))

    ReplyDelete
  4. sabar bebanyak ye..dogaaaannn..hi hi

    tak de backup ke kt komputer tu?

    ReplyDelete
  5. comeynyaaaaaa ojinz bile gerammmm..haha

    ReplyDelete
  6. kesian sikit dengan gigi tu.. bukan boleh tumbuh baru.

    ReplyDelete
  7. word ke? erm bukan de auto save ke? ak sllu gak tkene cmtu...

    ReplyDelete
  8. hohh??gile sentappp mcm tu................
    *kt kdai tayar bole pilih mcm2 jenis..gagagagaga

    ReplyDelete
  9. @Cik Adza:

    Sedap ker tayar awak? agak agak lembut ke keras?

    ReplyDelete
  10. @Yaya Kechiq:

    Cik Yaya..sedang bersabar laa nie.. hehehehe

    ReplyDelete
  11. @Cikgu Lia:

    kang pecah tayar kete, susah nak gie ngajar nanti..koh koh koh

    ReplyDelete
  12. @Sab Buenoo:

    walopon gigi aku kurang, aku tetap kacak...lalalalallalala..

    ReplyDelete
  13. @Ann:

    bukan.. nie database jenis lain..

    ReplyDelete
  14. Sedap.. Lembut2 kenyal mcm tuh.. Hahha~ =p~ test laa..

    ReplyDelete
  15. tayar kete aku boleh. lepas gigit jgn lupa cuci skali k..kete aku pun dah lama tak mandi

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD