24 January, 2011

Ayu usaha puaskan Zaquan..hampeh punye tajuk..

Tajuk macam tue leh mengundang kontroversi.. ...sengaja reporter tinggalkan satu perkataan..
Aku yang baca tajuk pun boleh terdetik dalam hati.

"Chicklucker tul.... untung dapat binik macam nie.."

..macam nak mintak pelempang jer..untung jadik sportman nie...

koh koh koh.. aku rasa kalau peminat peminat Zaquan yang berkategorikan HAWA mesti makan hati berulamkan jantung pisang cecah cencaluk bila baca tajuk gempak macam tue?

Tak gitu awek awek sekalian?.. 

dah dah dah.. lepas nie korang usha laa Safee ker, Apek ker..( eh. Apek dah ada awek..tak pun susah susah.. usha abang RG.. aka Rajagopal (..ke Rajagobal?.)..koh koh koh..)

P/s: dengar HotFM pepagi tadi.. dengar sora si Redmummy blogger femes tue.. koh koh koh... tetiba semangat plak nak apdet blog pepagi.. koh koh koh)

P/ss: Apesal setiap kali kereta aku berkilat, burung tak pakai pampers dok bom bom kereta aku?.. jeles ke ape??..

21 comments:

  1. hehe.. tak lama lagi ko glemer jangan lupakan aku.... haha

    ReplyDelete
  2. @Encik MamaT:

    aku rasa, ang lagi glemer dari aku.. koh koh koh

    ReplyDelete
  3. ko ni mmg otak kuning lah.......hehe

    ReplyDelete
  4. penah nampak ke burung pakai pempes?

    ReplyDelete
  5. tajuk tak menahan, kasi up jualan nampaknyer...

    wah wah, ni pon bercita2 nak 12K sebulan ek..teruskan usaha...

    mungkin keter ko berkilat macam mangkuk tandas agaknyer... daaaaa...

    ReplyDelete
  6. @Ann:

    aiiyyyaaa.. penah tengok ker??.., koh koh koh..

    ReplyDelete
  7. @Aleen:

    sebab tue aku kate depa x pakai pampers... koh koh koh

    ReplyDelete
  8. @zul:

    aku? 12k?.. mimpi jer laa koh koh koh..

    lebih baik aku tanam duit kat ASB.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  9. tajuk mcm choyy..nk bace pon xde selera..baik bace berita lain..
    lain kali jgn basuh kete...
    konfem burung tgk sebelah mate je...kekekeke

    ReplyDelete
  10. hohoo.. kenapa dgn tajuk tu?? tteett...
    kereta kat rumah pn mcm tu, abah sy cakap burung datang menilik muka kat cermin..huhuu..

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/119-mari-manjakan-diri-dengan-mary-kay.html

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru lerr....koh koh koh..

    ReplyDelete
  12. tak baca paper lagi tapi usha gak tajuk tu..macam biru pun ada juga..

    ReplyDelete
  13. berusaha.
    baguslah.kalau tak berjaya boleh panggil wonderpet datang membantu.lalala~

    ReplyDelete
  14. haii aujinz... jangan jadi macam saya, nape nth mls sangat nak update blog

    ReplyDelete
  15. @Mashy:

    huhuhuhu.. tue laa pasal.. ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  16. Ishiko:

    huhuhu.. agaknye lah kot.. burung sekarang kan dah moden.. huhuhu

    Cik Emymilia :

    hahahahha.. ikhlas tak tu??

    Kniedaz:

    kak.. memang biru pun wooo.. koh koh koh.. saje nak lariskan artikel..

    Daisy:

    kami datang!!!! koh koh koh

    Cikgu Lia3003:

    samelah kite.. malas gak.. mood tak mari.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. haha..aujinz bole popular ape...ngeee~
    tgguuuuuu

    ReplyDelete
  18. @Silah:

    koh koh koh ..fofular apekah??..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD