21 January, 2011

Burpppp!!!

Di Pantri opis...

"Ape tue?...lempeng ker?"

"Sushi laa.. Dorayaki laa...muka tak jugak macam Jepun"

"Ko buat sendiri ker?"

"Ape tue? Dorayaki?..beli mane?"

"Sejak bila ko kawan dengan Doraemon?"



Aku tak balas.
Selo selo sebijik sebijik masuk dalam mulut.
Kenyang!

Tak sia sia aku bangun kul 5 pagi prepare bahan gara gara mimpi makan dorayaki ngan Doraemon.


"Mana kuih ko tadi? Meh nak rasa sikit!"

aku jawab dengan.. Burrrrpppppp!! Alhamdulillah...

Moral of the story:

Lenkali jangan kutuk kutuk time aku nak breakfast..
kan dah tak merasa! 

33 comments:

  1. hahaha pandainyeeeeeeeeeerrrrr wat dorayakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii * lapa!!

    ReplyDelete
  2. comelnya dorayaki tu......nk sikit?

    ReplyDelete
  3. Wah..makan tak ajak ye!nak cket jugak..hihi

    Jom sini,
    Tong-tong duit,pelik ke?

    ReplyDelete
  4. dorayaki......eh nape aujinz mkn dorayaki??ad doremon kt rumah erh?
    *haha tnye blik soalan lbih kurg*ngahaha

    ReplyDelete
  5. jelesnyer ngan ko...
    nnti ajar aku masak boleh??
    aku sukala main2 msk2..
    anak aku nnti mne knl doraemon sgt..bila aku bg mkn dorayaki nnti, boleh aku citerkn pasal doraemon kt dorg...

    ReplyDelete
  6. hahahah
    burppp ! ishh
    buruk perangai

    eeii camne wat tu?
    kaloi nak gak ase

    ReplyDelete
  7. mama sy ckp..
    makan kene share...
    baru murah rezeki..
    moral of the story..
    nak sikit...???

    ReplyDelete
  8. OUH. nampak sedap gilewr dorayaki tuh^^

    ReplyDelete
  9. pandainya buat dorayaki... chomel plk tu..

    ReplyDelete
  10. @Cik Sophia Kirai:

    tak pandai sangat.. baru nak pass buat.. koh koh koh

    ReplyDelete
  11. @Ann:

    comel??.. aiyyooo... sila sila .. koh koh koh

    ReplyDelete
  12. @KizZ:

    kih kih kih.. sori.. buat x banyak.. :P

    ReplyDelete
  13. @Silah:

    nak kene sekeh yer.. koh koh koh..
    sebab sedappp.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @Cik 18:

    ajar masak?.. koh koh koh..
    alaaa.. aku bukan chef der... ramai lagi chef leh ajo memasak.. ngeee

    ReplyDelete
  15. @Kaloi:

    dah penah post dah kan pasal resepi dia kat Sini :D

    ReplyDelete
  16. @aqeyls:

    sedapppp.. tapi tak laa gila sangat.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  17. @Mimizuzuhaha:

    koh koh koh.. peberet doraemon.. ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  18. @Ishiko:

    comel ker??...
    a'ah.. tak tau tang mane yang comel.. tapi ia gebu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. pakcik doremon!!
    pandai die wat!
    mau resepi!!!!hoho

    ReplyDelete
  20. ye keeee bgn pagi wehh!!!
    ojin bkn mu bli kat ikea ke??
    nmpak ko ari ahd mlm!!
    kekekekeke

    ReplyDelete
  21. buurrrrppp...kenyang tengok gambar jek...

    ReplyDelete
  22. @Wanie-sang:

    resepi dah ade dalam entri sebelum nie.. huhuhu...

    ReplyDelete
  23. @Aki:

    ha'ah.. iyer laaa tue.. itu jin aku laaa...

    ReplyDelete
  24. @Zul:

    wehhh.. sapan bro.. sapan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  25. @Kniedaz:

    koh koh koh.. sedap kak oii... ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  26. ok pasni wat apa balik plak..ltak gule n jagung jer...adeh sdapnyer

    ReplyDelete
  27. haryz khairuddinApril 5, 2012 at 1:14 PM

    ko wat la entri ajar camne nak buat dorayaki. ke ko dah buat?? hurm...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD