26 January, 2011

You're complicated, you know?! Ceh.. spiking London la plakkk!!

Orang kata banyak berjalan luas pengalaman, banyak bertanya takkan sesat jalan. Aku bertanya tapi kena bahan, cit! senget punya kawan kawan.
Huishh.. macam pantun la plak..

Nie wall-crawling laa nie.. jadi macam nie..



Tengok!
mentang mentanglah aku nie lurus macam pembaris..korang buli aku yer..


Ok laa.. bukan semua benda tentang pompuan yang aku tau. Aku seorang Jaga yang tak hensem tapi mengaku hensem datang dari kampung. So, ada benda yang aku miss. Koh koh koh..boleh guna tak alasan tue??

Aku tak leh beza shawl shawl korang. Cakap laa Syria ke Lebanon ker bawal ker Baung ke.. hampeh tahap cipan mati laa kalau tanya aku mana yang best. Silap silap aku sidai kat dapur aku buat kesat tangan...alas periok ker..

Nie lagi satu.. ape tue? Legging? Ape kemende tue?
Two piece? Hohhh???

Korang nie komplikated laaa..
Tengok macam lelaki.
Kitorang cuma ada t-shirt, jeans, singlet ngan boxer jer..koh koh koh..
boxer pun aku jarang pakai..koh koh koh...



P/s: yer cik Yaya. Saya dah tau Maxi tue ape. Yang satu lagi tue pun....Diktator Sadis panggil Roti Kering... giler sadis kan??.... (T_T)

31 comments:

  1. sotong kering tau? lelaki hadooo hahahah :)

    ReplyDelete
  2. ojin,
    tya la bunga awk..
    mst dia tau..
    maxi ke..
    maxis ke..

    ReplyDelete
  3. @Ieda Al-Habsyi:

    hoh??.. sotong kering kaaa??..
    lelaki punye spender pun kitorang panggil sotong kering.. koh koh koh

    @cik applemintlady:

    wahhhh.. hari nie pengomen otai blog nie semua mengomen laa..

    hai cik Applemint.. anda sihat??..

    ReplyDelete
  4. haha..pebende pepagi da mengarut nih...
    adoiii...
    try bukak kamus..agk2 pe jwpnnye...???

    ReplyDelete
  5. dulu, ak suh lah adik laki aku beli 'roti kering'...betul2 dia pi beli roti kering......aplgi sakan lah kitorg gelak

    betul2 lurus mcm hang lah aujinz..

    ReplyDelete
  6. aku klo beli shawl xpnah tanya pon shawl pesen ape..klo berkenan hambek.klo x xpayah.hu3

    ReplyDelete
  7. aku klo beli shawl xpnah tanya pon shawl pesen ape..klo berkenan hambek.klo x xpayah.hu3

    ReplyDelete
  8. @Mashy:

    dah tengok dah.. siap gugel lagik.. koh koh koh..

    @Ann:

    kami memang jiwa kudus..

    @Aleen:

    ang memang.. tak amik tau lansom...
    cuba laa amik tau sikit sikit..
    koh koh koh..

    ReplyDelete
  9. ahaha..perlu ke bgtaw jarang pkai boxer? :))

    ReplyDelete
  10. @Ila:

    koh koh koh.. tak perlu.. saje jer nak bgtau.. koh koh koh..

    haishhh...jangan dok bayangkan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  11. inesennye yu lalingloiii

    hikhikhik

    ReplyDelete
  12. aku tangah lost ni...maxi tu ape?

    ReplyDelete
  13. Hoiiiii..apakah pertanyaan ini? grr

    ReplyDelete
  14. emmm, no komen...nnt bini aku marah...

    ReplyDelete
  15. hahaa oit oit mana ada yaya bahan kan aujinz . ehh komen komen yang bawah tak tunjuk pulak . yang tu baru betol kitorang membuli . hakhak !

    p/s: orang sekarang dah tak panggil roti kering dah . :p

    ReplyDelete
  16. aiyokk~ kene belikan ke? huhuu...

    ReplyDelete
  17. jap haku pun mo tanye gak,maxi tu hape?

    ReplyDelete
  18. @Lalingloi:

    hahahahha.. iyer ker??..

    @Hagakure:

    koh koh koh.. sila gugel bro.. kang aku jawam mendatangkan kemarahan kaum hawa...

    @Cipina:

    pertanyaan untuk soalan Subjektif.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. @Pinky Lucia:

    mak saya pun tak tauu.. koh koh koh...

    @Zul:

    sebagai seorang suami.. perlu bertanya bro.. koh koh koh

    @Cik yaya:

    alaaaaa.. tunjuk yang bawah kang.. nampak sangat inesen gilak.. koh koh koh

    ReplyDelete
  20. @Zyra:

    hoh?? yang mane satu??..

    @Hydolarc:

    hahahahaha... ko pergi laa gugel bro.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  21. jangankan aujinz, akak bab tudung shawl syria ke apa tu suma akak pun xtau..tu suma anak dara je pakai..mak dara cam akak ni bagi je tudung apa pun akak sebat je janji senang..hoho..(tudung saji tak termasuk ek)

    ReplyDelete
  22. eiii..mana ada ila bayang la..hahahaha..

    ReplyDelete
  23. @Kniedaz:

    koh koh koh.. baru nak offer tudung saji tadi.. ala ala awek vietnam gitu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  24. @Ila:


    hahahahhahaha.. tau takotttttt....

    ReplyDelete
  25. ha a btol2...x baik buli..
    *sambil gerak2 kan jari kiri ke kanan..muahaha

    ReplyDelete
  26. hahaa tu yang bagus . nampak sikit telus dan suci . kehkehkeh

    ReplyDelete
  27. ngeh ngeh negh;))
    wings;))=)) maxi wings i like:))

    ReplyDelete
  28. legging tu tunang aku panggil SUAR BOGEL hahahahahahaa

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD