27 January, 2011

Tue laa..bebudak nak Fesbuk..dia pon nak fesbuk..

Ayat ayat di bawah selalu aku dapat ..

"Chiuuuppp!"*
Pak Arif.

"Hang membohong jer laa Bro.."
Pak Zali.

"Hah, tengok awek laa tue!"
Pak Zack.


...setiap kali aku kantoi tengah berfesbuking.. koh koh koh..
Nasib baik laa Pak Zack aku nie boss yang sempoi gilak..

*sound effect bila korang minimizekan browser.. 


***


"Pak Zack, fesbuk Pak Zack aktif tak?"
aku bertanya pada Pak Zack sebab sebelum ni dia ada kata dia dah ada fesbuk.

"Aktif!"

"Tak penah nampak Pak Zack online pun!"

"Huishhh.. mana leh online kat opis.. Kerja!"
Jawab Pak Zack sambil mata terus menghadap laptop.

"Koh koh koh.."


Pak Zack rapat kat aku..

"Sebenaqnya.. saya tak reti guna.."
selo selo Pak Zack bisik kat aku.

"Laaaa.. hah.. online cepat! Saya tunjukkan..."

Pak Zack tersengih lagi..
"Sebenaqnya.. password pon saya lupa!"

"cit!"

Tadi kata aktif!!!

26 comments:

  1. muahahahahaha. ngoi punya pak zack :P

    ReplyDelete
  2. adoilah pak zack..

    kalo dia tak reti, meh aku ajar mehh mehh..

    ReplyDelete
  3. bila pak zack dah reti,suh add ila k..kekeke..

    ReplyDelete
  4. hahaha...bos pon nk jgk..mne aci ank buak je ber'pesibuk....ngeh3

    ReplyDelete
  5. eleh twitter lah aku ckp.twitter twitter.hahaha

    ReplyDelete
  6. sebenaqnye...ang nak wat kenat kat pak zack kan?hu3

    ReplyDelete
  7. bos aku aktif FB, tapi aku tak approve dier nak add aku... mana leh? nnt kantoi...

    ReplyDelete
  8. macam sempoi je pak zack ni kalau dibuat bos..ble tayang muka dia kat blog tak aujinz? ni kira peminat dah ni hehe

    ReplyDelete
  9. @Fentot:

    baiklah.. koh koh koh.. ceq??. hang takmo kimsalam kaa??...

    ReplyDelete
  10. @Ann:

    beliau memang lawak...koh koh koh

    ReplyDelete
  11. @Ila:

    baeklah... huishhh.. mane bleh.. nanti dier ngorat ..:))

    ReplyDelete
  12. @Silah:

    ofkos laaa kannn... koh koh koh...

    ReplyDelete
  13. @cik kelip kelip:

    takde laaa.. aku bukan reti guna pon... koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @Aleen:

    ang tak baek bersangka buruk ngan aku.. luku nak???..

    ReplyDelete
  15. @Zul:

    ofkos laaa... aku pun tak add pak zack..:))

    ReplyDelete
  16. @Kniedaz:

    tak bleh aa kak.. nanti beliau lagi pemes dari saya..:))

    ReplyDelete
  17. mengong, boleh plak lupa pword

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD