08 February, 2011

Cerpentot yang sadis.

Semalam..

Pak Zack dok melalak lagu Oh Patimah. Orang tua tue kebal betol. Dah kena cacian makian ngan bos, keluar dari bilik bos boleh sengih sengih lagi.

kalau aku, mau aku jadik incredible Hulk dah, koyak bayu, koyak seluar bagai.. jap jap sebelom koyak sluar pastikan aku pakai boxer.. ok set..

Semalam seharian aku tak online. Online fesbuk pun kat henpon jer. Malas nak on laptop. Laptop nie godaannya banyak. Tengah tengah syok aku taip report satu perkataan, tetiba aku terpandang notification.. terus layannn....sejam dua.. eh lupa plak report baru taip sepatah perkataan..

***

Dalam toilet.

Pak Zali tengah ralit menyikat misai berus beliau.. Fuhh.. aku takkan pinjam sikat beliau untuk menyikat rambut.

"Woi, berak ker?"
soal Pak Zali.

"Sibuk aaaa..."

Masuk booth (.. booth ker?..) aku tanggalkan sweater ngan tanggalkan Mudman ..jam kesayangan aku.
Aku pakai tangan kiri nak alihkan ke kanan bila tiba tiba..

"Eh.. eh.."

Mudman melurut dari tangan aku.

Ploop!

Chicklucker.

"Alaamakk.. hang on Mudman!!!!"
secara tak sengaja aku terbercakap..

"Woii.. gila ke hapa berak pon bercakap!"
sora Pak Zali berkumandang.

Aku tak jawab.
hang on hang on pon... aku teragak agak.
Gila ape.. lobam jamban tue!

Mudman dah tertelan banyak air.. berbuih buih timbul di permukaan meminta pertolongan.
Akhirnya aku lihat, Mudman telah tiada lagi. Air lobam jambam terlalu tegar bagi beliau.
Tiada lagi sinaran dari wajah beliau yang menunjukkan beliau masih lagi bernyawa.

Terbantut hajat aku.
Nasib baik Mudman tue aku beli kat Pasar Malam.
Tiga ploh hingget jer.

***

Amacam, sadis tak cerpen aku?..

33 comments:

  1. mudman tu cerpentot ek???

    arghh..aku tak paham..huk huk

    ReplyDelete
  2. erhh...mudman tu jam ek..hahaha...mata spero jap..

    ReplyDelete
  3. @Cik Lapan Belas:

    CERPENTOT .. cerita pendek dan kontot..

    Mudman tue nama jam aku.. koh koh koh

    ReplyDelete
  4. baru 30rgt...lom lg 300ratus...hehe

    ReplyDelete
  5. oh. cerpentot ini sangat sedih sampai rasa macam nak raung - raung nangis.

    ReplyDelete
  6. cerpentot ko macam baca citer harry pokter lah, miahahaha! :)

    ReplyDelete
  7. ha? sadis ke? apsal aku bace rase blur je ni? hahahaha

    apsal ko tk selok je tgn ko amik mudman? sbb dia murah? hinanyer dia..

    ReplyDelete
  8. @Sab:

    koh koh koh..sadis kan kan kan..

    ReplyDelete
  9. @Ann:

    kalau 300, lobam jambam pon lobam jamban laaaa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  10. @Ieda Al-Habsyi:

    hoh??.. iyer ker??. ahaks... terima kasih.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  11. @Erina:

    hahahahhahaha.. selo laaa ang..
    sila baca lagi untuk pemahaman...

    ReplyDelete
  12. ohhh tidakkkkkkkkkkkkkk
    dot com..hahahahahaha

    ReplyDelete
  13. nsb baek mnde alah tu murah..
    blh beli laen.. hahakk
    mmg tersgt sadisss..

    ReplyDelete
  14. @Cik Ezy:

    tauuu takpe.. nasib baik beli kat paso malam.. kalo beli kat gedung beli belah terkemuka, harus ku sinsing lengan baju celup tanyan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  15. ohno.com
    wahhhhhh
    *idea2
    hahaaaaaa
    bole wt nih..kuh kuh kuh

    ReplyDelete
  16. ngeh..rezeki xder nk pakai mudman dah....
    pasnih beli la mudgirl ke...???
    kekeke

    ReplyDelete
  17. ojin beli lain je k..meh g pasar malam sama2..beli mudman..hehehe..

    ReplyDelete
  18. ceh..rm30 je xpe..buat2 tak nampak dia jatuh...len kali bukak jam kat meja..jangan kat jamban..hehe

    ReplyDelete
  19. hahaha.. sadis gile... nti beli banyak2 buat spare.. haha

    ReplyDelete
  20. @Cik Sophia Kirai:

    aku kesiann.. so aku tak flush.. koh koh koh

    ReplyDelete
  21. @Mashy:

    kalau ade jual.. beli laa jugak.. koh koh koh

    ReplyDelete
  22. @Ila:

    yey.. ade orang temannn.. koh koh koh

    ReplyDelete
  23. @Kniedaz:

    baeklah kak.. aku akan ingat pesan muuu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  24. @Silah:

    orettt la tue.. ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD