08 March, 2011

Bukan senang jadi seorang blogger separa tegar..part 3

Pada suatu hari, burung burung pun berkicauan. Ade yang bergembire, ade yang bekerja.. ade yang tengah separuh nazak pikir nak taip entri ape...

Nampak bebeno menipunye. Duk piap piap menaip kibod nie ape kemende.. awok bako kang baru tauu.. eiii.. simpangggggg...

Kalaulah aku giler apdet blog sejam sekali, mau agaknye aku tak gerak gerak depan laptop nie. Tapi.. aku masih waras. Nak terkucil pun masih pandai pergi ke toilet, nak uk uk pun pandai gak gie ke jamban. So, awok masih ade dunia yang betul punye.

Blog aku nie di targetkan kepada golongan muda belia ..(..errr.. Belia 4B tak termasuk..)..yang baya-baya aku jer dan kebawah..(..korang tengok bawah mane.. sekeh kanggg!..). Jadi, kata diri AKU digunakan.

So kepada Pakcik Hamzah, saya mohon maaf kalau kalau kata ganti nama diri AKU tue agak kasar (.. serius, kalau beliau komen, aku sangatlah kemalu-maluan..Aku kan pemalu orangnye...)

Tengok, walaupun blog ini kita punya, kita punya suka, tapi kita masih ada tanggungjawab untuk semua. Sebab tue aku bagi amaran awal awal, blog aku tak ikut standard SPM. Jangan ngengade copy paste.. Hunsff hunsff hunsff..

Jadi, mari menulis blog.. hue hue hue..

Terlukis pakai kasut dalam ghumah..
nampak bebeno menipunye...

33 comments:

  1. lawonyerr kasut jambanNG. ang. :)) cecite cecite. :))

    ReplyDelete
  2. mulut pun kene streaching gak ke? hehe

    ReplyDelete
  3. lain blogger lain yang diblog..tapi itu yg wat setiap blog itu menarik..sebab len len..hehe

    ReplyDelete
  4. nak uk uk tuh ape ? kehkehkeh .

    ReplyDelete
  5. err...katun tu lebih kepada menari kot..???

    ReplyDelete
  6. apekah?siapakah pakcik hamzah tersebut?

    ReplyDelete
  7. hahahaha. lawak bebeno. =p

    ReplyDelete
  8. cehhh lu bajet omputih ah pkai kasut dlm umah


    hhahahahaha

    ReplyDelete
  9. name pon kartun..
    tom jerry yg mati kene hempap pon leh idop balik..
    nmpk sgt menipu..
    koh3

    ReplyDelete
  10. @Sab Buenoo:

    lawo laaa.. beli kat Gombak.. nak pinjam??

    ReplyDelete
  11. @Ann:

    uishh.. mestii.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  12. @Kniedaz:

    betul tue kak.. hehehhe.. macam macam ade...

    ReplyDelete
  13. @Yaya:

    nak yakkkkkkk... koh koh koh...

    ReplyDelete
  14. @Mashy:

    itu .. lebih kurang laaaa.. kalau tak menari, dia tergeliat pinggang..

    ReplyDelete
  15. @Aleen:

    sila laa klik link yang diberikan itu.. haiyyyooo..

    ReplyDelete
  16. @Silah:

    tang mane yang lawaknye... perli sungguh... (^_^")

    ReplyDelete
  17. @Cik Kelip kelip:

    terlebih bajet laa tue.. koh koh koh

    ReplyDelete
  18. @Cik Ezy:

    ho'oh.. nampak sangat menipunye.. miahahahhaha... alaa.. itu lukis macam belajo kat US duluk.. koh koh koh..(.. bila masa aku gie US.. )

    ReplyDelete
  19. speaking perak. hahha. =.)

    ReplyDelete
  20. tak muat tak muat. :))

    belikan yang baru! saiz 4 1/2 ! :))

    ReplyDelete
  21. @RIAN ::

    koh koh koh.. alaaa.. itu jer ler yang awok tau ponn..

    ReplyDelete
  22. @Sab Buenoo ::

    ahh.. ngengade laa mung.. sekeh kang...

    ReplyDelete
  23. lukis karton pon leh g obersea ke encik oijnz?
    koh3

    ReplyDelete
  24. @Cik ezy:

    Datok Lat boleh jer pegi.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  25. hahaha. alamak ter-perli. gah gah gah

    ReplyDelete
  26. weewitt..seksinya mulut dia..hahaha..

    ReplyDelete
  27. sy orang perak. tp tak reti sgt ckp perak yg itu. sy cakap cam utara sket. tu pun bile balik kg je. hahha.

    *ehh rase cam tade motip nak story ini kat sini. hahaha. oke bye. =,=

    ReplyDelete
  28. @RIAN:

    haaa.. tauuu tauu.. huhuhu...
    ade gak member dari Perak yang cakap gaya utagha..

    ReplyDelete
  29. bez ah ada org tau psl perak. hahaha.

    aujinz negeri apa eh ?

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD