27 April, 2011

Iyer.. iyer ambe tau.. ambe salah.. hue hue hue

Ate..Dah kurang nafsu untuk mengapdet blog macam dedulu Senahhh..
Nak picit picit gentel gentel mesra punat kibod pun dah kughang ghairah. 
Ini kenape heh?.. 

Dah menopos berblogging ke hape?..
Wadehal..(..err.. penggunaan Padahal dalam versi cursing..), dalam kepala ade jer gossip-gossip
panas nak di cot cet cot cetkan..
Panas laa sangat...cit! ~



Agak agak.. depa layan tak??..
Nanti jap.. aku buat muka comel sikit.
(^_^)


24 comments:

  1. berpecah gelas lah hang sensorang aujinz. . ngahahaha~~

    ReplyDelete
  2. haha..
    semat owh watdehal..
    oke..mebi boleh tulis dlm jawapan exam....
    hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. bagusnya.... aku guna p1 wimax 20g... agak2 kalo lebih banyak tu boleh tak aku derma kat orang len.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah...


    aku dulu gune berokband ni tak sampai 2 minggu dah abis quater...


    terus terminate

    ReplyDelete
  5. pecah kaca pecah gelas
    nanti2 aku baca jangan harap balas

    kehkehkeh

    hi lalingloi

    ReplyDelete
  6. maxis pndng sebelah mate je kot..
    xpon jeling je..
    xpon xpndng lgsg..
    keh3

    ReplyDelete
  7. @RIAN:

    iyer.. tauu.. harapan memang tipis..

    ReplyDelete
  8. @Sab:

    elehhhh... jeles aa tue.. hue hue hue

    ReplyDelete
  9. @Mashy:

    saya tidak akan bertanggungjawab keatas ape ape kemungkinan yang berlaku...

    ReplyDelete
  10. @Enick MamaT:

    boleh kot.. cer bagi wifi free kat jiran jiran.. hue hue hue

    ReplyDelete
  11. @Uncle Syaf:

    donlod mubie ke ape??.. hue hue hue

    ReplyDelete
  12. maxis akan layan kalau cik aunjinz rquest...

    try la atar..

    pastu blh post entry makian maxis kt sini..

    hahahah

    ReplyDelete
  13. @Cik Ezy:

    pndang gak aa.. sebab nak baca.. tp lepas tue rolling eyes jer laa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @Cik Hani:

    hue hue hue.. baeklah.. nanti try.. koh koh koh

    ReplyDelete
  15. maxis ckp" ini surat sila letak dlm pelupusan" ekekeke
    en aujinz..gune la streamyx...zazzzsss!hehe

    ReplyDelete
  16. hahahah cam lanun daaaa
    ko kene mkn VCO tuk kmbali hormon ko tuk blogging
    hahahah

    comel ker??

    ReplyDelete
  17. xyahla refund..mintak brought foward je.ayat nak grand je.sementelahan tu.hahah.hentak baru tau.

    ReplyDelete
  18. @Wanie-sang:

    ekceli.. ecececce..berokben den guno bilo kuar umah.. kek umah..mmg gunO stimik ponn.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. @Nurkaloi:

    hue hue hue... okeyh gak tue.. hue hue hue..mmg comer pon.. koh koh koh

    ReplyDelete
  20. @Aleen:

    mesti laa der... Bahase jiwa bangse tau tak.. hue hue hue..

    Arakian itu, aku menggunakan jer laa bahse yang dah popos nie.. hue hue hue

    ReplyDelete
  21. macam ada orang lain yang menopos je

    ReplyDelete
  22. rase2 dorg akan katw mcm ni la..
    "watdeheck of bla bla bla...."
    bole? haha

    pkcik ojinz gune sket nye.... meh bg silah gune. konfem terlebih sudaaaaa. hahahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD