02 April, 2011

Kadang kadang Lanun pun Parkinson bila..

Memandang makhluk tuhan yang dijadikan lemah lembut dan sopan santun memang menjadi hobi aku. Orang kata gatai, tapi aku cuma menghargai kecantikkan. Kan kan kan.. (..stetment kena kaber..yang sebenonye.. memang gatei pon.. koh koh koh..).


Memandang awek masa mereka tak perasan aku dok pandang pandang mereka, itu paling best. Sebab pada sudut dan angle macam tu, diorang takkan kontrol cun. Jangan pandang diorang masa diorang perasan korang pandang dia nanti dia perasan cun.  Lepas tue nak kontrol kontrol. Koh koh koh.. haitceh..

Dan bila diorang perasan aku dok pandang-pandang diorang..
diorang buat macam nie jerp...
errr... menjeling dengan ekor mata...atopon mengguling gulingkan bijik mate ..(..wong jowo kate eyes rolls..ker eyes rolling, eh.. rolling eye?.. eh gitu ker?..sori ler.. belajo ngomong jowo tak habes..)



Terasa macam, suis peluh aku dipetik secara otomatik. Hancess tull..

Giler scary diorang nie kann.. nampak jerp comel...

Aku suka pandang awek cun dan comel lote.
Masalahnya, diorang tak suka aku pandang pandang diorang.

dan nak lagi sadis..
..diorang pun tak suka pandang aku.

(T__T)


31 comments:

  1. haha tbe2 gelabah kan. lalalala
    tp kn pmpuan klo laki pndg jadik lain. tah mcm2 jadi nye. fuhhhh~

    asal katon laki tu ensemmm ha? haishhhh

    ReplyDelete
  2. hahakk..
    tau glabah!..
    pndng la lagikkkkk

    ReplyDelete
  3. tah tah dorang senyap2 tgh pandang lelaki yang pandang dorang tuuuu

    ReplyDelete
  4. wah wah wah.... :D



    comei lote yea...:D

    ReplyDelete
  5. curi2 pandang ekkk...

    tgk pempuan tulen xpe.. jgn terpandang yg xtulen..

    hahahah

    ReplyDelete
  6. @Silah:

    hensem ke mende.. serabut jerp tengok.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. @Cik Hani:

    saya boleh detect mana yang tak tulen..:P

    ReplyDelete
  8. Jangan pandang aurat depa sudah, na ( :

    ReplyDelete
  9. hehehe.. same ler kite.. sob2.. Sronok menjeling awek cun yg tengah tak control cun. suwit tuk di tatap. Tapi kalau dorang dah perasan. Juling gak mate. tak tentu arah nak kaver. koh3..

    (^___^)

    ReplyDelete
  10. hnsem la tu. mcm cacak je rambut. pstu ade juntai sket. haha

    ok la x hnsem tp cm cute je. bole? =p

    ReplyDelete
  11. ojin suka pndang gmbr sy x..? :P

    ReplyDelete
  12. @The Crow:

    haaa.. tau takpe.. diorang memang sweet time x kontrol..koh koh koh

    ReplyDelete
  13. @Silah:

    boleh boleh... boleh laaaaa... :D

    ReplyDelete
  14. @Ila:

    alaaa.. segan laa nak jawab..:">

    ReplyDelete
  15. pura2 pandang awek sebelah die plak la..haha~

    ReplyDelete
  16. ojin jin jin..




    ye ke... awwwww.... tq tq :D

    ReplyDelete
  17. @Hana Devushka:

    masalahnye.. kat sebelah takde awek.. makcik ade ler...(T_T)

    ReplyDelete
  18. @Iena:

    iyewwwwwww.. percayew lew...:P

    ReplyDelete
  19. tangkap la gamba dorang. huhu ;p

    ReplyDelete
  20. HAHAHAHAHAHAHHA !! tak tidur malam aku baca.

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD