05 April, 2011

Mengapa aku takleh jadik hero..

Mase kecik kecik, tipu laa kalau korang takde citer citer nak jadi superhero, kalau tak pon Hero jer.. ngaku cepat, aku jentik usus korang kang.

Aku kuat berangan. Dari berangan nak jadik Zorro sampailah aku berangan bahawa aku seekor Alien. Silalah percaye.

Cool kan kalau jadik Hero. Selalunya hero nie mesti pandai fight, pandai men sepitol. Dannnn.. yang paling penting, Hero nie selalunya kacakkkk.. so, bab kacak tue, aku dah fit dah...(..wei wei.. ape men baling baling selipo nie!..)

See.. see..oghang jeles aku hensem.. acaner nak jadik hero!
Tengok! Tengok.. kacak kan?.. haa.. ini aku ler nie.. versi tipu...haipp.. jangan mengaku ini korang, aku sepak kepala lutut korang kang...

iyer.. time aku lukis nie, aku dah malas.. koh koh koh.. maafkan hamba penunggu gua..

Hero selalunya cool, ade jer hero yang gelabah puyuh, tapi aku nak jadi hero versi cool. Dan hero yang cool selalunya memang menjadi idaman gadis gadis. Dok tarik tarik baju nak sign kat dada.. (..dada aku.. gilo apo dado diorang.. nak kono caj seksuel heresmen?..)

Bab nie selalu ey, lolaki yang tak sukO.. acaner nak jadik Hero?..

Dan bila dah menjadi idaman, boleh laa aku bukak fanpage supaya gadis gadis add aku kat facebook atau follow kat Twitter. Yang lelaki, aku tak approve dalam friendlist dan aku block diorang punya twitter..(.. ngeh ngeh ngeh..dah start berniat jahat plak...lagi sekali.. acaner nak jadik Hero?..)

Tapi, satu jer aku fail kalau nak jadik hero kacak lagi cool nie..


Aku pelupa wehhh.. acaner.. kengkadang aku tak hingat pon ape aku nak buat.. koh koh koh
Pakcik dah tuO.. harap mukO jo hensem.. haish..spek lotak kek manO pon lupO.. adehhh..

Kalau pelupo, acaner nak jadi Hero.. nak buek misi kang lupO plak misi apo nak buek, kot tak kang nayO lak jadik ey.. koh koh koh..

Dah laa.. toksah berangan banyak sangat.. poie buek kojo sanun.. korang baco den dok merapu pasa apo.. muahahahha...~


34 comments:

  1. sebelum awak jadi pelupa tu ingat tak ?

    ingat tak bila awak start lupa ?

    ReplyDelete
  2. @Uncle Hamzah:

    hahahhahaha.. laaa lupa la biler start lupa...hik hik hik..

    ReplyDelete
  3. pakcik ni mesti lupe yg pacik sebnanye tak hensem sebab tu asek cakap pacik hensem jer...acaner nak jadi hero ni??hahah

    ReplyDelete
  4. hahakk..
    ekau merapu pon eden suko yo baco!

    ReplyDelete
  5. ahahaha..my hero...nk sign kt selipar bole x?

    pst : font kite sama.. :D

    ReplyDelete
  6. same la dgn Aujinz...
    ak pon slalu dilanda penyakit lupe ni... haish...=(

    ReplyDelete
  7. x nak kwn dgn pkcik ojinz la kalo mcm ni. kerek. wuwuwuw

    ReplyDelete
  8. @Cik Sophia Kirai:

    huishhh.. pakcik memang hensem.. silo laa pocayo...:))

    ReplyDelete
  9. @Sab:

    Ha'ah.. nak kono lompang??..

    ReplyDelete
  10. @Cik Ezy:

    Mokasih laa yo sobab sudi baco cerito merapu den nie haa..:))

    ReplyDelete
  11. @Ila:

    takmo sign kek tapak tangan ko?..

    ReplyDelete
  12. @Shamsuddin Amin:

    haaaa.. banyak makan kepalo ikan niee.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. @Silah:

    aahhh.. mencik aaa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. takmo..tapak tangan ilang kekgi..kek selipor, xpe..selipar jamban xde org nak curik.. :P

    ReplyDelete
  15. @Ila:

    eiiii.. selipo jamban ler oghang senang nak cughik.. :))

    ReplyDelete
  16. terfikir macam mana menjentik usus

    ReplyDelete
  17. merujuk komen kau: tak baik kata aku senget, aku nangis ah macam ni

    ReplyDelete
  18. aku xde berangan nak jadik hero tp mase aku dajah 3 aku jatuh cinta dgn tuksedo bertopeng.keh3

    ReplyDelete
  19. dtg melawat ni..
    bwk cekodok je..
    jmpot la rase tuan umh oi..
    haha

    ReplyDelete
  20. sy nak jadi sailormoon!!

    hahaha sbb chantek je nengoknye...hoho

    ReplyDelete
  21. Sayer nk jadik heroin aujinz....(tetibe)wooo

    ReplyDelete
  22. @Melle Amir:

    tak yah pikir pikir.. buek poning kepalo yo.. koh koh koh

    ReplyDelete
  23. @Melle Amir:

    menangis??. tak underground aa macam nie.. muahahhahahaha

    ReplyDelete
  24. @Aleen:

    hang memang sengettt.. koh koh koh

    ReplyDelete
  25. @Cik Ezy:

    acaner nak jemput.. kate bawak cengkodok..

    ReplyDelete
  26. @Sailormoon:

    aaaa.. dengan kuasa bulan akan menghukummu... muahahahahha

    ReplyDelete
  27. @CC:

    aaahhh.. kalau CC, kecik tapak tangan, KLIA saya tadahkan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  28. nak otograf!
    sape suruh hensem dan macho.
    kan dah terpikat.

    ReplyDelete
  29. @FH:

    hua hua hua

    pakcik dah tuO...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD