16 August, 2011

Di suatu tengahari..

Aku baru nak lelap mimpi mimpi kaya bila mana henpon aku berbunyi tanda SMS masuk. Aku angkat henpon dengan mata kelat kelat untuk membaca SMS. Dari member aku.

Aku baling henpon ke dalam tong sampah dengan hati menyumpah nyumpah  sambung tido balik.

***

"Beng, gua nk gie drive thru McD, lu nk kirim?"

Posted via Blogaway sebab malas nak on laptop.

31 comments:

  1. tengahari??
    mcd???

    bulan pose???

    motif??? hahaha

    ReplyDelete
  2. nsb iman kuat..
    kan kan kan..
    wahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    memang mabuk lah kalau ada member cenggini!
    sabo je lah abam ojinz oiii...!

    ReplyDelete
  4. ko kirim ape? ko kirim ape? ade kentang lebih? bg aku..

    ReplyDelete
  5. @ Silah ::

    Ape nak motif motif kalau dah pegi drive thru tengahari buta bulan posa nie.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. @ cik ezy ::

    boleh laaa.. agak goyang gak.. kah kah kah

    ReplyDelete
  7. @ Fatin ::

    don weri .. ayam kool..

    ReplyDelete
  8. @ Heidi Shafiq ::

    huishhh... aku tak kirim ape ape..kirim salam jer.. koh koh koh

    ReplyDelete
  9. lenkali tnya aku dulu nk kirim ke x..hahaha..selambe yg x cool beliau tu..kesian beng, tido terbantut

    ReplyDelete
  10. Haha..yeke ko baling hp? ke ko reply "Big Mac"?

    ReplyDelete
  11. @d_LA ::

    cehh.. tanye ang konfem ang order punye.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. @ The Sharkox ::

    betul laaaa.. lepas tue aku ambik balik, sebab tulis entri nie.. hahahaha

    ReplyDelete
  13. erkkk

    siapa yg tak puasa sebenatnya nie ^^

    huhu

    ReplyDelete
  14. kot2 la die part time cleaner ke. muahaha

    ReplyDelete
  15. @ Doodlelicious ::

    memang bukan saya ler.. hahhahaha

    ReplyDelete
  16. @Lelaki Ini ::

    Alhamdulillah.. aku pun.. koh koh koh

    ReplyDelete
  17. @Silah ::

    Na mungkin bete.. na mungkin.. hahahha

    ReplyDelete
  18. keh keh keh

    baling hp ke reply sms.

    hehehe

    ReplyDelete
  19. sian hp tu...
    baling la kat dlm bilik ak... hoho

    ReplyDelete
  20. telefon jais suroh kantoikan...
    hahahaha

    ReplyDelete
  21. aku juga ade isu dgn mcD.dr minggu lepas kepam dlm draft.entah bile nak post.agaga~

    eh xpayah nak emosi sgtlah!nampak mengada tahu?

    hak2

    ReplyDelete
  22. @Robot|Sakti

    aku baling henpon ler... hahahaha

    ReplyDelete
  23. @Deen ::

    aishhh... lenkali aku baling .. koh koh koh

    ReplyDelete
  24. @cEro ::

    hahahha.. tak sempat..

    ReplyDelete
  25. @WZulhimli ::

    kat opis aku kitorang tak guna BRO, kitorang guna kata ganti nama BENG..

    ReplyDelete
  26. @Aleen ::

    aitcececece... entri dia pon same jer emo.. hahahahaha

    ReplyDelete
  27. kenapa tak kirim je kat member tu?
    hikhikk...
    nanti boleh naik van jenazah ditangkap tak pose..hikhik

    ReplyDelete
  28. hahah tak pepasal je kalau ko reply, NAK!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD