26 September, 2011

Nak update jugakkk....

Ini pesen jeles tak bertempat bila blogger artist lain dah apdet blog depa..-dari jurnal Lanun Ranggi (.P/s: .laptop pinjam..)

Well, semenjak laptop aku membawa diri, diriku di rundung keresahan.

Dah berapa hari x menyentuh tablet, agak gian gak aaa. Demi melampiaskan nafsu serakah, aku melukis dalam jurnal.

Terubat gak aa. Cuma aku tak dpt nak kongsikan sgt dengan korang.. koh koh koh..sebab aku takde scanner. Kalau korang baca, kantoi aa nanti aku stalk blogger mana.. hue hue heue..


Jurnal aku nie, kalau korang baca, konfem tak paham...sebab aku sendiri pun tak pahammm.. kengkadang aku terasa nak bako jer.. tapi, aku tahan. Well, at least I know that inside me, I'm so much twisted. Pling! Haa.. nak curik jurnal aku lettu!

P/s : tensen apdet guna henpon nie habaq hang.. satu gambo jer boleh aplod sesatu masa... gile ke hape..

Posted via Blogaway

25 comments:

  1. apsal nm aq xde ha??? T 3 T ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. @budakampung ::

    sabo ler nie... koh koh koh

    ReplyDelete
  3. @Syafeika Edora ::

    nama hang dalam mukasurat lain... hue ue hue..

    ReplyDelete
  4. hikhikhik! aku plak tak suke update ikut henpon sebab tak leh nak berblog dgn rakus, ekekeke! tapi mmg betoi, 1 gambo je leh masukkan, mcm kurengg jer

    ReplyDelete
  5. @ ieda al-habsyi ::

    Kannnn.. tensen aku..terpaksa gak aku godek bagi boleh..

    ReplyDelete
  6. @ nurkaloi ::

    Hahahaha.. jawa celop..temoe sedappp..

    ReplyDelete
  7. blogger retis katakannnnn. ai tak padet belog 7 minggu pun rileksss ja hahaha

    (padahallllllll)

    ReplyDelete
  8. amboi napsu ko....
    hikhikk...

    sabor je la...

    ReplyDelete
  9. patutla lama x update.. alahai, sian die..

    ReplyDelete
  10. haaaaa... abam ojinz stalk sape ah? hehehe. memang gian rasa kalo tak menconteng2 kertas sehari... tapi, abam ojinz terer gi... pakai tablet! hikhikhik.

    ReplyDelete
  11. rindu kat dia baq hanggggg.

    muahahahahaha


    *pitam jap*

    ReplyDelete
  12. aku pn ade jurnnal gak.. tp tu pun da tergendala. haha XD

    ReplyDelete
  13. memang ketagih ni.ketagih melukis..=p

    ReplyDelete
  14. @ Fina Fento ::
    iyer laaa tuee.. aitcehhh aitcehhh...

    ReplyDelete
  15. @ Cik Hani ::

    keh keh keh... khennnn.. adoi aiii...

    ReplyDelete
  16. @ Gadis Misteri ::

    sebab tue aaaa.. la nie dah ok dah.. Insya Allah..

    ReplyDelete
  17. @FAtin ::

    pakai tablet nie pon terkial kial lagi dik Oiii... huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. @ Silah ::

    elehhhh.. iyer laa tueee...

    ReplyDelete
  19. @ Abu Huzaifah ::

    Tengkiu bro.. aku pun sama suka lukisan angg..

    ReplyDelete
  20. @ merahitujambu ::

    khennnn.. memang gian .. koh koh koh

    ReplyDelete
  21. takder scanner? rembat la satu bro~ pastu updet la semua idea dalam journal ko tu.. ;p

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD