17 October, 2011

Pelabuhan Persinggahan - Syafeika Edora


Nama blog dia Syafeika Edora. Nama dia pun Syafeika Edora.
Blog nie di miliki oleh seorang awek..dah nama pun Syafeika kann... Dia kata dia dari Sabah. Mata sepet...dia kata laa sepet.. aku tengok ok jer..mana ada sepet.. 
Pelukis doodle. Siapa nak tempah doodle boleh tempah dengan dia. Aku dah dapat doodle dari dia.. free.. koh koh koh. Sila klik pada tab Tropicana untuk tengok doodle yang dia bagi.

Dia ada masalah dengan ayam. Tak tau laa apa masalah ayam tue dengan dia.. Kalau nak tahu, belek laa blog dia..

Lukisan dia dulu lain.. sekarang dah lain. Macam aku laa.. aku dinamik.. lukisan aku sentiasa berubah. 
Ok laa.. Sila klik pada gambar untuk terjah blog beliau.

38 comments:

  1. suka dgn penceritaan dia..dan suka dgn lukisan ko...mantap seh!!

    ReplyDelete
  2. slalu gak singgah blog dia. best~

    ReplyDelete
  3. nice lukisan .. nk tny leh,, lukis guna aper eah?? program or pen tablet?

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu: haaaa... penceritaan aku tak best ker??.. hua hua hua...

    ReplyDelete
  5. ko tgh promote ke ni?lukisan aku dulu lagilah, orang lidi je..xde baju..hahaha

    ReplyDelete
  6. @Laleeng: mane ade menduakan.. aku menlimakan ang.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. @Hadi Marosadee: ..tengkiu.. lukis guna photoshop dengan bantuan tablet.

    ReplyDelete
  8. @d_LA: kita semua berubah untuk semakin maju.. ahaks... aku pun masih belum tetap lagi identiti lukisan aku.. hahaaha

    ReplyDelete
  9. wahhh so ini untuk syafiqa lah eh.... wahhhh bestnyaaaa

    ReplyDelete
  10. wahh nak tanya.. lukisan tu lukis sendiri ye? banyak lukisan2 cantik d blog ni... (",)

    ReplyDelete
  11. @Ain Zulaikha: a'ah.. untuk dia sebab trade.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  12. cite ko best laa..sapa kata x best..lukisan ko best jugak..lukis aku pulak..ahahah=p

    ReplyDelete
  13. @Tasha: Tengkiu.. singgah selalu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @merahitujambu: haaaa.. kannnn.. puji ade makna tue.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  15. eh eh..ptt r trafik byk dtg dr cn..hehe!! Trimazz aujinz da promote aq kt belog ni..hehe :D

    p/s: mata aq sepet,, ko je x npk..haha

    ReplyDelete
  16. mane aci dpt free
    ayam slalu berak kat umah dye heheh

    ReplyDelete
  17. erm.. jom terjah..

    p/s: best r blog ko.. siap ada cartoon lg.. ko lukis sendiri ke?

    ReplyDelete
  18. cantik la lukisan! mengingatkan sy pada seorang kartunis UJANG...=)

    ReplyDelete
  19. @Syafeika Edora ::

    hahahhaha.. sesajer jer.. :D

    ReplyDelete
  20. @Nurkaloi :: tengok jenis ayam gak aaa... koh koh koh

    ReplyDelete
  21. @ FH :: wehh.. biler nak apdet blog??..

    ReplyDelete
  22. @ Zul fattah :: tengkiu.. hehehehehe

    ReplyDelete
  23. @ Merahhitujambu :: hue hue hue.. ade ade...

    ReplyDelete
  24. @ Abu Huzaifah :: ahaks.. itu laaa..

    ReplyDelete
  25. @ Silah :: untung laaa... untung laaa... :D

    ReplyDelete
  26. Oi!! your drawing very nice leh!! can draw a version of us ar? then i'll draw my version of you too :D

    ReplyDelete
  27. @ Theeggyolks:

    hahahha.. sure can.. give me some time. Can't draw if i am not in the right mood.. hue hue hue

    ReplyDelete
  28. take your time :D let me know when you're done. I'll do yours when free also ^_^

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD