13 December, 2011

Menyesal dulu tak belajar betul betul..sob sob sob


Semasa sessi menyekodeng Fesbuk berlangsung, aku terbaca status tersebut.
Selama lima minit aku cuba decode apa maksud disebalik code tersebut.
Aku siap Tweet lagi kot kot ada yang tahu.. tapi ramai gak yang lampi macam aku.

Sob sob sob... dah tua.. (T____T)

36 comments:

  1. apakah??napa daku pon tak tahu??pelik nih...cikgu dulu xde plak ajar cmtu..ke cikgu baru ajar..**penin

    ReplyDelete
  2. jgn risau.. aku pn tk paham :DD haha

    ReplyDelete
  3. follow me & i follow u

    apesal aku paham? adekah aku dalam kategori muda belia remaja auwwwww

    ReplyDelete
  4. wah apakah maksud di sebalik ayat itu? kena cek kamus balik nie hihi...

    ReplyDelete
  5. faham.. tp amik masa gak nk fhm. huhu..

    ReplyDelete
  6. @ merahitujambu :: sebab ang pon dah tua.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. @ FH : tak fahammmm??.. ok.. :D

    ReplyDelete
  8. @ Erina :: ang tak laa berapa nak tua sangat.. kah kah kah

    ReplyDelete
  9. @ far_east :: hahahaha sila cek balik kamus anda...

    ReplyDelete
  10. @ Gadis Misteri :: koh koh koh... :P

    ReplyDelete
  11. ahaha. sepatah haram x paham! amende tu?

    ReplyDelete
  12. hari2 aku lampi...sbb tu tiap2 tahun kenaikan gaji gak itu jg..huhuhu

    ReplyDelete
  13. kemende tu?? wa xphm langsung .. sobs2 (tlog sdih skali)

    ReplyDelete
  14. haha, ingtkan apela td..xper, x masuk dlm exam pn soklan ni..haha..

    ReplyDelete
  15. Apakah itu?

    Kuta orang tu nangis...basah satu pipi...bhahaha XD

    ReplyDelete
  16. @ faten osman : sila baca dengan selo selo.. koh koh koh.. :D

    ReplyDelete
  17. @ Intan : sila lampukan sikit kelampian ang tue.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  18. x faham le....pe benda yg ditulis tu...

    ReplyDelete
  19. dah dibudayakan yang salah, dan menyalahkan yang betul.

    habis lah.

    mengambil semangat berfikir di luar kotak, manusia mula mengotak katikkan yang tinggal di kotak lama, dan jadikan dunia ini mereka yang punya.

    mencik.
    more-dern lertuww.
    4ever la x parharm.

    nais wan.

    *senyum*

    ReplyDelete
  20. @ Nunaayat : sila baca perlahan lahan dalam Bahasa Inggeris

    ReplyDelete
  21. @ AJ : Menuding jari, satu ke depan, tiga ke diri sendiri, satu berkecuali. Yang benar nampak salah, yang salah dimartabatkan tinggi.


    perghh.. AJ, lama tak lawat blog hang.. :D

    ReplyDelete
  22. 4lome = follow me
    i4lou = i follow u.
    url tu?? uitu gila. haha

    ReplyDelete
  23. makin canggih bahasa bebudak remaja la ni... aku yang remaja muda mudi ni pun ngambek masa nak memaham kan dia...

    ReplyDelete
  24. hahaha! gua pon tak paham! lepas baca komen2 baru paham..bahasa ape ntah~

    ReplyDelete
  25. ngee..
    xnk ngaku tua walaupon mmg xpham..
    haha

    ReplyDelete
  26. Itu bahasa alien tu... tapi ramai gak yang Like status tu!

    ReplyDelete
  27. serius abang tak faham apa die cuba sampaikan

    ReplyDelete
  28. what are the shit word is that?? kehkeh

    ReplyDelete
  29. pekejadahnya bahasa budak ittew??
    errrrrrr

    ReplyDelete
  30. aku x sangka aku fhm ayat beliau tu..hahah..nak bangga ke x ni

    ReplyDelete
  31. hanco..aku duk maki sorg2 sbb aku tersgt lah lampi bila aku baca td..ojinnn!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  32. follow me n i follow you..wakakaka..aku sepak2 gak kang!!! eiii..

    ReplyDelete
  33. Baca komen baru paham menatang hape tu, -_-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD