26 January, 2012

Veni, Vidi, Vici





La nie, malam aku dah tak dapat nak senang lenang lenggang kangkung makyung mengangkang depan tv semenjak ada sorang lagi mem beso yang kecik di rumah.

Simpan la, sorok la hatta kau kepit laa remote Astro tue bawah ketiak, takde dia hairan der...
dia lagi expert tukar channel tanpa remote.
Aku yang tua bangka nie pun terkial kial nak tukar channel kat decoder der...
Sabo jer laa layan Spongebob sampai sudah..
sob sob sob..(T_____T)

25 comments:

  1. hahaha.. layan je lah sepanbob kotakpants tuh! meraung tak sudah kang satu hal pulak... ^_^

    ReplyDelete
  2. hahahaha kesian en aujinz!!sabo jelah!penceria suasana tuu!

    ReplyDelete
  3. bahahaha...layan jee laa..bukan selalu..XD

    ReplyDelete
  4. kikiki..
    same pangai ngn ank sedare saye..

    ReplyDelete
  5. best hape spongebob tu. kadang2 sy pun layan je :D

    ReplyDelete
  6. Wah...tewcik tewcik dh pndai yea.....xdpt remote....decoder jd mgsa....

    ReplyDelete
  7. Ahahahaha! Comel betul!







    Budak kecik tu yang comel. Harap maklum.

    ReplyDelete
  8. hahahaha. comelnye. entri ko skrg makin menarik weh. tambah ada mem beso nie. makin tambah cute wlupun ko tak hnserm !
    "dah la hensem, riak plak tu!~"

    ReplyDelete
  9. hahahha sian! hensem lah kartun

    ReplyDelete
  10. padan muka~ suke aq tgk kau kena cmtu..kekeke..oppsss jahatnya saya~ XD

    ReplyDelete
  11. huhu.. cian.. biasala dak2 kecik ne kdg2 dorang memg lg tere dr kita.. bdk zmn it la katakan

    ReplyDelete
  12. Fatin: kih kih kih.. malas nak layan.. :D

    Nunaayat: hahahha.. layankan jer laa..

    Wanie-sang: itulah pasal.. comel jer..

    merahitujambu: akan selalu.. hua hua hua

    Ezy Chiaki: kih kih kih.. same eh?..

    Filzati Zulkepli: kengkadang layankan jugak.. tapi macam tak berapa sangat.. hue hue hue

    Henrietta Jise: dia memang terer.. hua hua hua

    Ummi: kah kah kah.. iyer laa.. iyer laa...

    Muyat: ko sebenonya nak cakap aku hensem kan kan kan.. kah kah kah..

    Ezanidma: kesian kesian kesian.. hua hua hua

    ilishaheera: ehh.. kenape plak geram??.. XD

    Ahbeng: cisss!

    DySha.Pink: kann.. bebudak skarang memang power

    ReplyDelete
  13. hee..sabar separuh dri iman... =)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  14. hihi itulah alkisahnya bila mem beso yg kecik berkuasa di rumah....sabor jer la aujinz... (^_^)

    ReplyDelete
  15. hoho jenuh la nak tukar chanel tak pakai remote..

    ReplyDelete
  16. Tengku Puteri : hehehehe.. baiklah.. XD

    misz_eyza : sabor ler tue.. hua hua hua

    cik Hani : mana boleh.. itu dah mendera dah tue..

    Cik Cempaka : kann... ahaks..

    Park Air : tapi dia memang terer..

    Mellah : sadap munggg..

    ReplyDelete
  17. Kahkahkah hang ingat hang terror naa kahkah

    ReplyDelete
  18. haha!!! layan spongebob pun ok ape~ best gak...!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD