12 February, 2012

Orang dahaga jangan dibuli, menyesal nanti




Kok ye pun  nak mengajar bebudak pelat cakap betul, kena tengok timing laa jugak kann..
tak pasal pasal kena sound setepek..'au?
baru ada akai..

39 comments:

  1. bgusnya mntk air asyak... sib baek x mntk coolblog ke hape.. bwahahahaha!

    ReplyDelete
  2. bgusnya mntk air asyak... sib baek x mntk coolblog ke hape.. bwahahahaha!

    ReplyDelete
  3. dah macam bapak budak dah ko ojin haha

    ReplyDelete
  4. kan dh kena sedas....

    ReplyDelete
  5. kah kah ! along ! nak air asyak moleh? nom nom nom ! ittew aush ahh ! ittew nak nom!

    ReplyDelete
  6. hahaha..kan dah kena. baru ada akaiii

    ReplyDelete
  7. kelakak siakk..haha..adik da sound lu...

    ReplyDelete
  8. hehehe..suka dengar pelat dia..hehe

    ReplyDelete
  9. haaaaaaa...bawu auuuuu!!!!
    .
    hahahahaahaa..pdn muker!!

    ReplyDelete
  10. oyinnnnn, nak ula-ula moleh? nak ula-ulaaaaa ugakkk. nak ugakkkk!

    *dush dush!*

    ReplyDelete
  11. ihiks betul tue....sib baek kena sound jer kalau kena cepuk skali tak ker kes naya...hih

    ReplyDelete
  12. nak air asyak... obin nak atuuu...

    ReplyDelete
  13. bahahah...org dahaga dan2 je nk ngajar..sbr je la..XD

    ReplyDelete
  14. Dok dera bdk watpe nk kene sebat ni!

    ReplyDelete
  15. patotnya, bagi dia air asyak tu dulu, baru betolkan pelat. udahh ilang sabo dah budak tu.

    ReplyDelete
  16. stress budak tu..ilang rambut dia nnti..

    ReplyDelete
  17. tu dia!kena sebijik marah!
    hehehe kicik2 dah pandai maroh!hoho

    ReplyDelete
  18. hamik koooooooooooooooooo!!!!!! hahaha

    wei ojin..ritu aku ade VIBER no ko..tp org tu kata dia adik ko..aku pk ko dah pakai android..aku pun baik punya tegur kat viber..sekali mukan..ko tuka no ke hape!!!!

    ReplyDelete
  19. haha..comel budak2 cakap pelat ni~ ^^

    ReplyDelete
  20. adik, len kali mintak kt ayong tu air mineral. erkk

    ReplyDelete
  21. eh awak ni bila nak berenti jadi pelat hah? hah?! *Cekak pinggang

    ReplyDelete
  22. apesal dia tak cubit je along dia tu? T_T

    ReplyDelete
  23. HAHAHA..!

    ngade along ni..

    orang aus au..?

    ReplyDelete
  24. @Fatin Fadhillah: kalau dia mintak coolblog, pengsan laaa,,

    @Ezy Chiaki: koh koh koh.. nak air asyak ker?

    @Keri Ikhwan: diam kau Keri, diam.. kah kah kah

    @Katak Merah: ok lagi.. steady lagi.. kih kih kih

    @Mohd Asif: siapa? Aku ker?.. ha;ah.. terima kasih.. koh koh koh

    @Cik Bulat: Cik Uyat nak ene sekeh tak?.. om nom nom nom..

    @Fina Fento: koh koh koh...

    @Nanad: siapa? saya ker?.. XD

    @:

    ReplyDelete
  25. @Henrietta Jose: kih kih kih... :D

    @Faez Rusni: mana ada sound.. mana ade.. mana ade... koh koh koh

    @Izz Faizah: kih kih kih.. XD

    @Tengku Puteri: bukan dengar, baca Tengku Puteri.. baca.. koh koh koh

    @Noli@IbuWafa: bau au ker?.. koh koh koh

    @wanie: tak oyehhhh.. tak oyehhhh.. wek wekkk...

    ReplyDelete
  26. 'au?? ape tu??
    kadang2 nak ngajar budak, last2 kita yg kena ajar balik. lol. XD

    ReplyDelete
  27. Hahaha.. Nice gilerrrr !!! lawa bro lukis tu.

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD