12 March, 2012

Sebenaqnya. keghajinan aku dipengaruhi oleh..



1. Aku nak mengaku nie, sebenonya aku nie di motivasikan oleh mereka yang ada dalam bloglist nie kalau bab nak apdet blog. Kalau diorang tak apdet, aku pun tak apdet.. *flipsremos*

2. Kengkadang aku kena tunggu diorang apdet dulu baru aku ada semangat nak melukis. Selalunya aku punya idea memang kepam jer laa dalam otak. Dok tenung dinding cako cako sikit, tengok cicak beromen pon kengkadang idea tak nak keluar jugak.

3. Malang sungguhlaa.. nasib baik aku tak kerja dengan syarikat buat komik. Kalau tak, memanjang jer aku cross deadline. koh koh koh..

4. Nie diorang dah apdet blog.. errr.. aku masih takde idea.. hua hua hua

19 comments:

  1. Aiyayaya ko jangan tunggu aku, aku ni pemalas gila nak ngupdate blog wei! (thanks anyway sebab dimotivasikan oleh aku).

    ReplyDelete
  2. <<<<<< entah bila budak sebelah ni nak apdate

    ReplyDelete
  3. <<<<<< entah bila budak sebelah ni nak apdate

    ReplyDelete
  4. elok sangat la aujinx... aku plak tggu kau update, bagi inspirasi. :p

    ReplyDelete
  5. then, hang pon keluaq lah dengan update entry tentng ini...

    ReplyDelete
  6. nasib baik mereka tidak dipengaruhi oleh kemalasan awak .. ops !

    ReplyDelete
  7. ahaha..pelan2..cari idea..pastu lebam.XD

    ReplyDelete
  8. takpe gak laa follower ada beribu...

    kita punye blog syok seniri je.. hakhakkk!~

    ReplyDelete
  9. @Parkair : hahahha.. aku lagi super malas..

    @The Sharkox dan Sab Buenoo : ha'ah.. budak dua orang nie dua kali lima jer..

    @Faten Osman: ha'ah.. eloklah. tue.. kah kah kah..

    @Norazlin Nordin: kalau ikutkan hati, aku malas nak tekan butang publish, tapi jari nie derhaka..

    @Uncle Hamzah Al-Lavendari : kan Uncle kan.. hahaha.. nasib baik mereka tak ikut perangai saya.. hua hua hua

    @merahitujambu: tue laa pasal.. ai ai ai

    @Zahirah Shamsudin :
    hahahhha.. banyaklah follower beribu.. beratus jer.. yang setia komen pon kelompok itu jugak.. koh koh koh koh

    ReplyDelete
  10. LOL! samalah kita! Asal xda nma gua kat situ. Hahaha. Nmpak sgt gua pon tak boleh mmotivasikan Ojinz ni. Kahkahkah

    ReplyDelete
  11. hihihi...kira nieh pown entry lew nieh....

    ReplyDelete
  12. nape aku ari2 apdet ko x letak pun..huh..sentap!!!

    ReplyDelete
  13. tak baik tau intai cicak bromen. mentang2 mereke takde bilik

    ReplyDelete
  14. Kalau saya masuk sini hari2 saya alan terpengaruh pulak. Nnt takda entri lah jwbnye blog saya.. Ekeke. Jom update

    ReplyDelete
  15. ko tahu takkk aku dah lama x apdet sebab aku tak install lagi tablet T____T

    ReplyDelete
  16. rajin2 le update. hihi

    dill.

    ReplyDelete
  17. intai cicak beromen itu ranggi kan lanun . hahaha !

    ReplyDelete
  18. err.. orang sebelah ni pun payah jugak nak updte >>>

    ReplyDelete
  19. @CIk Bulat: awak mana leh memotivasikan saya, memanjang asyik nak bergaduh manja jer.. kah kah kah

    @Henrietta Jose: entri tak berapa nak capai level.. kah kah kah

    @Melyssa Nadiea: kalau hang update entry pasal hang, aku letak.. koh koh koh... kalau copy paste, nanti aku baca buku.. koh koh koh

    @Raden: depa takde bilik, tapi ade jer celah celah syiling depa leh nyorok... koh koh koh

    @Lydia Miza: jommmm update.. koh koh koh

    @sickchild72: hah, dah tue, silalah install cepatttt.. hua hua hua

    @Dill: iyer laa.. nanti saya update.. koh koh koh

    @Deeya: ranggi laa jugak.. koh koh koh

    @feza: tau takpe.. koh koh koh

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD