06 August, 2012

Antara perkara yang membantutkan sesuatu idea



Pernah rasa masa korang tengah penuh dengan idea,
semangat jitu dan membara
nak apdet blog dan segalanya,
tetiba di spoilkan oleh sesuatu yang tak diduga?

Ketika itu dirasakan masa yang berlalu begitu perlahan.
Cicak merayap di dinding pun kau rasa nak tangankan..
Akhirnya henpon juga jadi sasaran.
hoh.. padan.

48 comments:

  1. Yupp setuju sesgt. Hikhikhik

    ReplyDelete
  2. KAH..KAH..KAH..NASIB BAIK GUA PAKAI PC..XDE LA RASA HAMPA SGT..KEH.KEH..KEH

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa... tak aci laaa cenggituu... XD

      Delete
  3. weh, nak kartun sekuel syahnaz weh..hahaha

    well, naseb baik aku pakai pensel pen dengan kertas terpakai je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tengah buatt.. aku tengah buatt... koh koh koh... XD

      orang yang guna cara tradisional nie memang kental.. XD

      Delete
  4. tu la pasal..last2 keciwa dibuatnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. last last.. gigit jari tak tau nak buat apa... kih kih kih...

      Delete
  5. lupa charger??haha pernah2..semangat bawak kuar laptop sekali charger lupa hadoi la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... iyer.. boleh rasakan betapa kecewanya perasaan itu.. koh koh koh

      Delete
  6. pnjam lah charger kat jiran sebelah rumah... ok tak idea ak?? kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pffttt.. tak okeyh.. depa tak guna laptop.. koh koh koh

      Delete
  7. Nape tak cakap? kalau tak boleh kita nganto ke opis nun. hahahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... meh laa nganto ke sini...

      Delete
  8. Hehehe, slalu gk berlaku kalo nk update kt library/fakulti.. Kat rumah toksah risau lerrr.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa.. itu maksudnya, dia suruh awak belajar bukan apdet blog.. koh koh koh

      Delete
  9. skg ni tgh berlaku kt aku laa.. MOUSE tak ade..HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. bertabahlah Senah.. koh koh koh

      Delete
  10. ha.. pernah pernah.. pastu majuk x update blog 3 4 hari.. erk.. kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa..itu bukan merajuk, itu mengada ngada bro.. koh koh koh... Gurau jer XD

      Delete
  11. Replies
    1. Mana? Mana? Sapu kat roti.. hik hik hik

      Delete
  12. try la tangankan muka sndiri, hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tangankanmuka sendiri.. koh koh koh..

      Delete
  13. hahahah... salu gak terjadi pd cci.. ^_^

    ReplyDelete
  14. alamak bro... muda2 lagi dah pelupa ya... kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelupa tak kenal siapa bro.. kph koh koh

      Delete
  15. pernah jadi cebggini, tapi bukan lupa charger, cumanya, tersalah bawak charger hnset...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha.. boleh caj tak?.. boleh?..

      Delete
  16. tp xboleh lawan stress bila semua dah ade , laptop ade , charger ade , idea ade . tp bila nak post entry , network down ...@#$%@! huhuhu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pun boleh tahan jugak tue.. koh koh koh

      Delete
  17. hahaha, pernah gak jadik tp seb bekla sekali jek..
    sekali tuh pun rasa nak gilak da.. @~@

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. sabar sabar.. koh koh koh

      Delete
  18. selalu sangat jadi cenggini haha...

    tp bukan aujinz selalu sangat diserang penyakit M ka hihi..tu yg xmau lambat hapdet koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. itu pun salah satu sebab gak.. koh koh koh

      Delete
  19. Ohhb sungguh sakit hati bila jd cenggini..

    ReplyDelete
  20. tak cukup lagi tu.

    dah melalui waktu yg sungguh hazab ..time nak balik, kemas2 rupanya benda yg nak guna tu ada. entah mcm manala cari boleh xjumpa

    =.=" penah x penah x

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah pernah... selalunya terjadi pada sikat rambut... dah nak balik baru jumpa terselit celah poket jacket.. seharian kat opis rambut serabai.. -_-#

      Delete
  21. Hehehe...pernah pernah....kehabisan beteri n chrger tinggal kt rmah...yensi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... kann.. tension yang ternyata.. hua hua hua

      Delete
  22. aku penah kena, sumpah seranah dalam hati je lahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. sabo bang, sabo.. XD

      Delete
  23. tga syok2 mendoodle skali tak ada bateri..huahua... hempas laptpo ke dinding.....okey tipu... nak alamat, nak bagi kad raya.. nti bagi kat dak tecik tu eh..

    ReplyDelete
  24. "Ketika itu dirasakan masa yang berlalu begitu perlahan." macam skil masked rider kabuto plak...."clock up" hahaha...idea sy tak terbntut lg kalau charger x bawa..tp akan terbntut klu sy x tulis kat mana2...heeee

    ReplyDelete
  25. Aaa sangapnyee nak update blog

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD