19 January, 2015

Mini Troll 4

Hah,cuti sekolah dah pun berakhir. Jadi, dapatlah gaduh balik dengan Mem Kecik. Kalau tak sebulan dia duduk kat kampung, bosan aku takde sape nak jadi teman gaduh...

Selain daripada mulut dia yang macam bertih jagung, bercakap tak henti-henti, perangai dia pun boleh tahan.
koh koh koh...~








Mem Kecik adalah kaki troll. Dulu dia tak tahu fungsi wifi.
La ni dia dah tahu, sebab aku jugak yang bagitahu... bijak kan?

ai ai ai, la ni, nak memerut pun tak senang.
Apa pon tak boleh...

P/s: #JanganJajSayer

35 comments:

  1. sekali mem kecik tutup suis wifi noo....xleh laa ayong layan dalam bilik temenung dah hihi...

    ReplyDelete
  2. ahh nak jaj juger. mmg suka memerut sambil bertweet ye? miahahaha

    #tweetberbau

    ReplyDelete
  3. Sebab jamban rumah aku mencangkung, aku rasa bila membuang, aku nak cepat2 keluar sbb duduk cangkung lama2 rimas ooo...hahahha

    Tapi tutup wifi mmg torture paling zalim zaman millenia ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koh koh koh... betul betul betul. Kat kampung aku, jamban cangkung. Jadi tak kosser aku nak mencangkung lelama. Hahahaha...

      Delete
  4. gila power dia niii idea troll boleh bagi A+ hahahahaha. lenkali mangga je ayong lam tu biar dia rasa memerut lelama padahal online je lebih memerutnye tidak pun hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiippp.. jangan ajar dia yang bebukan.. wkwkwkw

      Delete
  5. aku cukup musyikil dengan spesis manusia yang suka bertenet/membaca/menaip sambil membuang ni, konon ilham mudah datang ketika berada di dalam toilet sebab dalam toilet ada banyak air atau air yang mengalir, yang mana ianya boleh mempengaruhi proses pemikiran manusia, somehow menjadikannya lebih aktif... ish ish, yang aku tau dalam toilet tu tempat lepak syaitonirrojim je maka tidak eloklah jika berlama-lama sangat di dalamnya... hahahah

    hmm, cantik dan selesa sangat agaknya toilet rumah hang ni jinz, interior design n deco toilet hang mungkin cun sangat ni... kan? kan? ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakaka.. Fuhhh, jamban aku penuh dengan gajet² dan TV full HD baq angg... Wkwkwkw.. tak setiap masa aku suka lepak lelama. Tapi dalam bilik kecik tu laa aku suka menggarap idea.. jadi kena laa boostkan sikit... koh koh koh

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. amboi mem tecik...dah makin bijak dah....ni yang buat makin rindu nie...dengan mem tewcik yea...bukan nan ayong dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa tak rindu Aying diaaaaaa... haaahaha

      Delete
  8. Coolnya mem kecik! Nak jadikan idola la!haha 😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila silaaa.. ayong dia tak nak dijadikan idola ke? Hahahaha

      Delete
  9. Sapa lah mem kecik ni jadikan contoh kan?

    Hahaha..

    ReplyDelete
  10. woi2..apasal komen aku belum kuar2 lagi ni?penat aku tulis panjang lebor..wuhuu..

    T__T

    ReplyDelete
  11. wifi lagi penting dari air paip ketika memerut.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuuu.. kadang kadang aaa.. koh koh koh

      Delete
  12. hahaha..
    tahap kronik ni kalau dah wifi sampai ke tandas,,,
    jgn mcm2 arrrr.
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah kecik, semua tempat ada wifi. Kakaka

      Delete
  13. suka pulak baca pasal mem kecik tu. habis aku selongkar blog aujinz ni. mem kecik memang bijak sejak lahir ke? bagus betul idea dia troll ayong. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia dari kecik sel sel troll dia dah berhubung.. kakakaka

      Delete
  14. naseb r... sape suruh lelame... mem kecik pn nk gne toilet gak. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. alaaaa.. time Ayong dia bizi time tu laa dia nak guna jamban sama.... koh koh koh

      Delete
  15. mem kecik ni memang idola betul laa..bijak betul..selalu makan kismis ke cemana ni ?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya kot.. dia memang peminat kismis...

      Delete
  16. Ramainya peminat prmpn. Jeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ske bc komik awk. Cute je. I'm big fan of ayong n dik ah. Hihihi..

      Delete
    2. huhuhu.. terima kasih.. saya terharu... ada peminat... hua hua hua

      Delete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD