27 April, 2015

Signal

Di satu hari yang mendamaikan,di sebuah Istana sangkut, tinggallah seorang puteri yang comel bersama dengan khadam tukang masaknya...
Sedang khadamnya bertungkus-lumus memasak di dapur, Si Puteri Comel asyik dengan Tab beliau..




Ternyata, loyar buruk si Mem Kecik lagi advance daripada aku. 
Duh...

Apa pon tak boleh!

35 comments:

  1. kalau dik ah takde signal.. ayong dia plak takde keneksyen.. wkwkwkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. ayong dia keneksyen kuat laaaaa... wkwkwkwkw

      Delete
    2. power giler punya keneksyen sampai kene duduk tepi tingkap dengan celah peti ais kan? hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. mana ada garang.. Ayong dia seorang ayong yang mitahli taauuu.... wkwkwkw

      Delete
  3. Tudia dik ah.. Tergamam ayong melayan loyar buruk awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. power betei punchline dia kan kan kan... XD

      Delete
  4. garang betul hahahaha siap cekak pinggang dengan sudip sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah.. kita kena tegas dan lembuat dalam satu

      Delete
  5. ayong lepaih ni kena pasang satelit parabola ataih pala supaya kuat skit signal hahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apesal plak ayong diaa.. patutnya Mem Kecik laaa kannn.. wkwkwkwkw

      Delete
  6. kehkeh..
    ni kalo masok MLM juara ni..
    ade punchline! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. mesti punyaaaa... wkwkwkwkw

      Delete
  7. Connection ayong lemah sgt tu. Hahahahaha.

    ReplyDelete
  8. Lek arr Ayong!
    Orang nak layan Itsy Bitsy Spider pun tak boleh...
    Masak lain kali arr, layan arr lagu dulu.
    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....aku nak suruh dia tutup tingkap jer masa tu.. wkwkwkw

      Delete
  9. cayalah dik ah. kau x terkesima dgn jawapan tu ojin? hahaha

    p/s : buku bertemu ruas nampak gayanya. hohoho

    p/p/s : sel2 otak dik ah tgh aktif berhubung la tu. kau bagi dia minum apa ojin? anmum essential ke? muahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang terkesima dan takashimaya terus... koh koh koh

      Delete
  10. hahaha, nasib baik si puteri comel masih kecik, kalau dah besar, geram jugak kalau jawab gitu...nak je cubit-cubit pipi kalau jawab gitu , hahaha

    ReplyDelete
  11. Aku ingat mula2 tadi signal kereta.kakaka

    ReplyDelete
  12. pandai betul menjawab. pandai mcm sy.

    kekeke, tetiba

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. pandai betul menjawab. pandai mcm sy.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. ayong nak mintak tlg potong bawang ke? haha

    ReplyDelete
  17. tu sngt advance.. saya perlu amik beberapa minit untuk hadam.

    ReplyDelete
  18. Takde signal katanya... buleh tahan response dia nih, saspen gak nak tgok response mem kecik ni cmna bila da masuk skolah mnengah nnt... kehkeh ;3

    ReplyDelete
  19. hutan belantara ke rumah ko Ayong, takde signal? XP

    Makin rajin..panel2 makin cun melecun.. UvUd

    ReplyDelete
  20. dah habis baca posts tagged Dik Ah. She's so adorable. :D

    Btw, I'm ayong too but I have no talent like you. Bye! Hahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD