13 April, 2015

Bila perangai member masuk air...

Ai ai ai...
Susah kalau ada kengkawan perangai masuk air ni.
Dah satu kerja aku terpaksa nak eksplen ke mak aku yang anak dia tak buat kerja kerja gila macam tu.


korang ada kengkawan perangai macam ni?
 

40 comments:

  1. Hahaha. Aku tak buat cegini time diorang cakap ngan mak. Aku buat gini bila diorang call awek. Mau berantam japgi. Hahahahahaha. Aku jahat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. keji.. nasib baik aku bukan call awek... kalau tak mau berantam gak.. koh koh koh

      Delete
    2. call awek??? kau ada awek ke ojin??? muahahaha #gelaksetanterbahakbahak

      Delete
  2. hahaahaha....belum lagi yg tahap tu..yg masuk air pun kalau call mak, still cover diri..kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin depa masuk air tak banyak sangat kot.. koh koh koh

      Delete
  3. takde plak.. sebab awal2 aku dah warning sebelum angkat call.. "Guys, behave..!" Bahahaha..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha... bagusnya depa behave.. member aku yang ini semua tak makan saman...

      Delete
  4. Kahkah kuang ajaq gilerrr kawan2 kau.kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkwkw...sekali sekala depa gila...

      Delete
  5. hahahahahahahahaha..hahahahahahahaha..boleh buat modal gelak sampai minggu depan..hahahaahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii.. agak agaklah.. minggu depan modal lain... buat entri lainn.. koh koh koh

      Delete
  6. Siotttt... syukur la aku takdak member2 spesis nokharom cemtu hahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. untunglah hangg.. semua membr behave.. wkwkwkw

      Delete
  7. alhamdulillah... xde lagi kawan aku perangai camtu.
    kalau ada pon memang aku rembat dulu awal2. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkkw... bagusnya kawan kawan hanggggg

      Delete
  8. aku ada kawan macam ni last masa belajar je dulu. masuk alam pekerjaan ni dah takde dah huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin masing masing dah berkeluarga, maka mereka lebih menjaga tatasusila... koh koh koh

      Delete
  9. Hahaha...
    Kawan aku pon gila macam tu jugak...
    Nasib baik mak aku dah faham dah perangai sorang2...hahaha
    Dulu siap kena tuduh gay lg dgn mak aku sebab dengar suara lelaki merengek dlm phone...hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. kann.. tak pasal pasal kena cop gay...
      nasib baik mak aku faham...

      Delete
    2. Gayyy~~~~ *meme seekor anjing laut

      Delete
  10. Gua dulu sama macam dea day, suka kacau kawan laki yang on call dgn makwe. "Awaaakk, awak cakap dgn sapa tueee" dgn intonasi yg manja gila kalah ella, hohohoho lepastu tggu je hasil bunyi berkicau yg boleh didengar sampai luar fon. Yg bestnya dia xmarah gua, dia marah makwe, kakakaka *tabur konfeti

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lu buat kat gua macam tu masa gua tengah telefon mak gua... cuba cuba.. koh koh koh

      Delete
    2. Okey, no hal. Takut mak lu cakap "bawa dia jumpa mak, SEKARANG" je, kakakakaka ><

      Delete
    3. kena cuba gak ni... kah kah kah

      Delete
  11. selalu buat bila pakwe kawan call.. kitorang garaukan suara dan kacau mereka.. kuekuekue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaa... dengki ler tu... XD

      Delete
  12. kahkah. diri sndri pun camntu. suka nyakat

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ada perangai macam ni kot... koh koh koh

      Delete
  13. duduk asrama~bila pakwe kawan call..satu dorm jerit~woi minah! pakai baju la wei.lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.. mesti sawan pakwe beliau..

      Delete
  14. Salam kenal bro...singgah sni n terus folow...

    Tu nk cite ke kawan ke diri sendiri tu bro...?kikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. kadang kadang perangai sendiri pun dua kali limaaa.. koh koh koh

      Delete
  15. kalo call mak/ayah, kengkawan sume takut ooo... senyap memasing.

    ReplyDelete
  16. Kejadah! Perempuan pun sama je.
    Pening nak ngeksplen dekat mak aku.

    ReplyDelete
  17. ojin dah pandai upload post macam ni. hahahahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD