31 July, 2015

Mini Troll 5

Di suatu petang di hari raya ke berapa entah, aku tak ingat, masa aku cuti, macam biasa aku jaga Mem Kecik. So, tengah aku rajin, aku tanya laa dia kot kot dia nak air ke susu ke apa ke...




loyar buruk punya budak
Perangai siapa entah dia ikut!
cit!

40 comments:

  1. hahaha. comel nye perangai. *imaginary high 5 sikit adik!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah laa mulut macam bertih jagung... kaki troll Ayong dia dari dulu... huhuhu

      Delete
  2. ok la tu.. senang keje abang dia sediakan air masak je hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air masak tu takde masalah, masalahnya kenapa dia tanya air yang lain lain.. koh koh koh

      Delete
  3. ngkiut perangai sapa lagi kalau bukan Ayongnyaaa kan kan?

    Kalau gua jadi DIk Ah, gua order ribena laici, nyumm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. apa Ribena Laici? sedapnyaaa... huhuhu

      Delete
  4. Replies
    1. mestilah... ayong dia kannnn.. wkwkwkwkw

      Delete
  5. Replies
    1. ape gelak gelak?.. sekeh kang... XD

      Delete
  6. da lme tunggu budak kecik ni keluar post...sekali keluar...hahahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... pun sama gak rasa dah lama tak post pasal bliau XD

      Delete
  7. bape dah umo dia skng ea? rasa mcm da lama ikuti perkembangan dia. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah enam tahun.. tetiba dah panjang .. hua hua hua

      Delete
    2. tu dia... 6 tahun dah.. Huhu.. terasa dah tua.. (sebab dah lama ikuti dia)

      Delete
  8. yeah, macam tulah dik ah. bagus, 5 bintang~!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cit! Tak kesian lansom... huhuhu

      Delete
  9. Nasib baik last-last dia mintak air masak je...
    Sekali dia pergi demand air fresh oren yang dipetik segar dari ladang, acaner?
    Hehehe

    ReplyDelete
  10. En.lanun,boleh bagi link pasal ko post anime attack on titan tu tak....... ak tersalah mintak ke cerolian..malu habaq ang....

    ReplyDelete
  11. wow baiknya ayong... ni cerita betul ke cerita rekaan ni jinz? hahaha~ :3

    ReplyDelete
  12. Hahahh ... Adik yang " meminta " ...

    ReplyDelete
  13. ahahhahha serious tgelak sorang2 bace entry ni....comel sangat adiknye pun lahai...hahaha..

    ReplyDelete
  14. ahahaha comel2,biasa la tu loyar buruk sikit2 rapat dgn beradik

    ReplyDelete
  15. Hahaha. Itu bermaksud sel IQ budak kecik tu sedang mengembang :p

    ReplyDelete
  16. hihi comel je kartun ni...terhibur baca dipagi hari...

    Salam blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  17. Aujinzzz.
    ni blog baru aneng tau http://abrarnetwork.blogspot.my/
    nlog melukis dh x aktif

    ReplyDelete
  18. ohhh..kecik2 dah pandai buat lawak...hahaha..

    ReplyDelete
  19. lol.................ahaahhahahahhaa....tanya kemain tp bila jawab geram nak bg pelangkung :3

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD